Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Gasthuisstraat 6

Goes
kamers
€ 269.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een winkelpand met exploitatie mogelijkheid in het kernwinkelgebied van Goes te koop aanbieden.

De winkel is gelegen aan de Gasthuisstraat. Dit is een straat welke grenst aan de Lange Vorststaat en aansluit op de Grote Markt. De Lange Vorststraat is een van de twee hoofdwinkelstraten. De Grote Markt is een locatie waar jaarlijks diverse evenementen plaatsvinden en waar het merendeel van de horecaondernemers zijn gevestigd. De Gasthuisstraat is te omschrijven als een locatie met veel exposure welke omringd wordt door een groot scala aan winkels, restaurants en afhaalgelegenheden. Deze locatie trekt dagelijks vele passanten.

De winkelruimte is ca. 125 m² VVO groot, biedt ca. 30 zitplaatsen en is volledig gesitueerd op de begane grond. In de huidige situatie wordt deze ruimte gebruikt ten behoeve van de exploitatie van franchiseformule ‘Multivlaai’. De winkelruimte is voorzien van twee toiletgroepen, een koelcel van ca. 12 m² (2×6), een vitrine, systeemplafond met inbouwspots en airconditioning. Het laden en lossen van goederen is mogelijk aan de achterzijde van het pand.

De franchiseformule wordt in de huidige situatie geëxploiteerd door de eigenaar c.q. verkoper welke het pand incl. exploitatie wenst over te dragen. De vraagprijs is € 269.000,- excl. de exploitatie en € 299.000,- incl. exploitatie.

In het kort:
– Gasthuisstraat 6, 4461 JS te Goes
– Vraagprijs € 269.000,- k.k. excl. exploitatie.
– Vraagprijs € 299.000,- k.k. incl. exploitatie.
– Winkelruimte ca. 125 m² VVO
– VvE lasten 2023: € 1.348,92 per jaar excl. BTW
– Bouwjaar 1988 (conform BAG)
– Gelegen in het kernwinkelgebied
– Energielabel A++

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Vraagprijs:
€ 269.000,- k.k. excl. exploitatie.
€ 299.000,- k.k. incl. exploitatie.

VvE lasten 2023:
€ 1.348,92,- per jaar excl. BTW

WOZ-waarde 2023:
€ 235.000,-

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A++ welke geldig is tot 17-10-2033

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat is vastgesteld op 28-07-2022 en heeft de bestemming ‘Centrum- 1’. De voor ‘Centrum- 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. maatschappelijke activiteiten;
d. de huisvesting van personen, met dien verstande dat het wonen niet is toegestaan op de begane grond;
e. aan huis gebonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten;

Daarnaast beschikt deze locatie over functieaanduiding: specifieke vorm van waarde-cultuurhistorie c.
Dit houdt in dat het object binnen het stadscentrum valt, waar een beschermd dorp-stadsgezicht van toepassing is. Hierdoor zijn er aanvullende regels welke betrekking hebben op het veranderen van het aanzicht c.q. de gevels.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering.
Echter, kan gezien de ligging in het historische centrum, sprake zijn van historische vervuiling. Tevens kan er in het pand sprake zijn van de aanwezigheid van asbesthoudende materialen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Goes
Sectie: D
Nummer: 5173
Appartementsindex: 6

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 269.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles