Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Fort Oriental 1145

Goes
Icon
Icon
kamers
€ 59.500,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars een garagebox/opslagunit op Fort Oriental in Goes te koop aanbieden.

De garagebox/ opslagunit is gelegen aan Fort Oriental 11 en maakt onderdeel uit van een nieuwbouw garagepark project dat is op geleverd in 2022. Het gehele project bestond uit de realisatie van 26 bedrijfsruimtes en 20 garageboxen verdeeld over twee verdiepingen.

De garagebox, welke aangeduid is met nummer 45 en gelegen is op de 1e verdieping, heeft een oppervlakte van ca. 30 m2 VVO en beschikt over een vrije hoogte van ca. 2,80 meter. Verder is de garagebox voorzien van een geïsoleerde handmatige sectionaaldeur en een stoppenkast met 3x25A aansluiting.

De garagebox is zowel middels een trapopgang alsmede de auto te bereiken. De eigenaren van de units op de 1e verdieping beschikken over een afstandsbediening waarmee een elektrische sectionaaldeur op de begane grond wordt geopend. Hierdoor is het mogelijk om met de auto naar de 1e verdieping te rijden. Nabij de centrale trapopgang is een toiletvoorziening gesitueerd. Deze toiletvoorziening is voor algemeen gebruik.

De garagebox is multifunctioneel inzetbaar voor o.a. het stallen van een aanhangwagen, camper, voorraad en/of werkplaats.

Conform het bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor opslag en bedrijfsactiviteiten tot cat. 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Het opslaan van consumenten vuurwerk is verboden.

In het kort:
– Garagebox gelegen Fort Oriental 11 – unit 45, 4463 AP Goes
– Grootte: ca. 30 m2 VVO; (breedte 3,5m x lengte 9m) / ca. 33 m2 BVO
– Vrije hoogte: ca. 2,80 meter
– Vraagprijs: € 59.500,- excl. BTW k.k.
– Bouwjaar 2022
– Bestemming voor bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 2
– Toilet en watervoorziening voor algemeen gebruik

Locatie:
Goes heeft een centrale positie op Zuid-Beveland, waardoor alle wegen naar deze stad leiden. Het is historisch gezien altijd al het economische knooppunt van Zeeland geweest, met een gevarieerde en stabiele economie. De lokale gemeente erkent het belang van bedrijvigheid en biedt ondernemers zo veel mogelijk ondersteuning. Hierdoor ontstaat er een bijzonder gunstig vestigingsklimaat met hoogwaardige faciliteiten.

Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie dankzij een nieuwe aansluiting op de A58. De ligging aan deze belangrijke snelweg biedt uitstekende verbindingen naar de Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het achterland van Zeeland. Het bedrijventerrein zelf is gemakkelijk toegankelijk via ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers, en er zijn aparte fietspaden voor woon-werkverkeer.

Met haar strategische ligging, bloeiende economie en hoogwaardige infrastructuur biedt Goes een ideale omgeving voor wonen, werken en ondernemen. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van de stad, de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen of de moderne faciliteiten op bedrijventerrein De Poel, deze locatie vormt een solide basis voor succesvolle bedrijvigheid.

Bouwkundige gegevens en voorzieningen:
Zie voorts de technische omschrijving uit de dataroom.

Omgevingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Havengebied Goes 1e herziening’ dat onherroepelijk in werking is treden op 03-05-2018 en heeft de enkel bestemming ‘Gemengd-2’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:

• Bedrijven tot en met categorie 2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’;
• Cultuur en ontspanning;
• Maatschappelijke activiteiten;
• Dienstverlening met een oppervlakte van max. 250 m2;
• Sport;
• Opslag
Specifieke gebruiksregels

• Bevi-inrichtingen zijn niet toegestaan;
• detailhandel in volumineuze goederen is niet toegestaan;
• opslag van en detailhandel in consumentenvuurwerk is niet toegestaan;
• Wgh-inrichtingen zijn niet toegestaan;
• het gebruiken of laten gebruiken van gronden en/of bouwwerken als seksinrichting of voor straatprostitutie is niet toegestaan;
• evenementen zijn toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op
Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: Goes
Sectie: B
Nummer: 3498
Appartementsindex: 31

Dat recht heeft op drieëndertig/tweeduizend drieënnegentigste (33/2093e) aandeel in de gemeenschap bestaande uit een perceel grond waarop een gebouw met garageboxen/opslagruimtes en multifunctionele ruimtes zal worden gerealiseerd, gelegen in het plangebied “Ketelhaven” aan Fort Oriental te Goes, kadastraal bekend gemeente Goes, sectie B, nummer 3476, groot (ongeveer) zevenentwintig are drieënzestig centiare (2763 ca)

Bodeminformatie:
Er zijn bij de bouw diverse grondonderzoeken uitgevoerd. De conclusies zijn dat er zijn geen bijzonderheden aangetroffen die het gebruik in de weg staan. Ook zijn de gronden onderzoekt op niet gesprongen explosieven. De gronden uit dit onderzoek zijn aangemerkt als onverdacht.

De bodemonderzoeken zijn opgenomen in onze dataroom.

Kosten VvE:
De maandelijkse bijdrage voor de VvE is vastgesteld op € 34,08 excl. BTW per maand.

Hiervoor worden de navolgende zaken en diensten door de VvE verzorgd:
• Diverse verzekeringen (opstal, WA en bestuurdersverzekering);
• Onderhoud algemene ruimte, dak, technische installaties, groenvoorzieningen, hellingbaan & klein onderhoud;
• Schoonmaak algemene ruimte;
• Nutsvoorziening algemene ruimte;
• Donatie reserve fonds;
• Kosten VvE algemeen;
• Administratiekosten.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Het object is zowel belast met overdrachtsbelasting (10,4%) alsmede de BTW (21%) over de resterende jaren van de herzieningstermijn. De BTW kan, mits de unit wordt aangekocht door een zakelijke partij, bij de belastingdienst worden teruggevorderd.

Oplevering:
In overleg.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Aanvaarding:
In overleg.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM-model.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, leeg en bezemschoon.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 59.500,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon