Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Duinzoom 3

Renesse
kamers
€ 260.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever diverse bedrijfspanden op bedrijventerrein Duinzoom in Renesse te koop aanbieden.

Dit bedrijfspand was voorheen in gebruik bij HABO Hoveniers. Recentelijk is het pand aangekocht door Aannemingsbedrijf Fraanje welke voornemens is om het geheel te transformeren naar een bedrijfsverzamelcomplex. De bestaande bouw zal opgesplitst worden in 3 tot 5 separate bedrijfspanden. Afhankelijk van de vraag kan het geheel opgesplitst worden in units van minimaal 220 m2 en maximaal 626 m2 VVO.

Momenteel ligt de vergunning voor de opsplitsing bij de gemeente Schouwen-Duiveland. Zodra de vergunning onherroepelijk is zal Fraanje overgaan tot de bouwkundige splitsing van het geheel en is de verwachting dat er Q2 – Q3 opgeleverd kan worden. De aanleg van de nieuwe elektriciteitsaansluitingen is reeds uitgezet bij de netbeheerder. Hiervan is nog geen planning bekend. Een uitgebreide technische omschrijving van de panden/verbouwing treft u verderop in deze projectinformatie.

IN HET KORT:
– Duinzoom 3, 4325 HA Renesse
– Diverse (te splitsen) bedrijfspanden
– Vraagprijzen van € 260.000,– tot € 599.000,– k.k.
– Oppervlaktes van 220 m² tot 450 m² VVO
– Beschikbaarheid Q2 – Q3
– Bouwjaar 2006

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Renesse is de badplaats van Schouwen-Duiveland en heeft ruim 1.500 inwoners. Renesse trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk in de zomer is Renesse een gewilde vakantiebestemming, voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. Door de vele toeristen zijn er maar liefst 30.000 slaapplaatsen voor toeristen beschikbaar.
Vroeger stond Renesse bekend om haar uitgaansleven, maar dat is in loop der jaren sterk veranderd. Vele clubs en cafés zijn omgebouwd tot restaurant en de uitgaansmogelijkheden zijn mondjesmaat uit het centrum verdwenen. Renesse richt zich op dit moment op een oudere doelgroep. Er wordt hard gewerkt aan de omvorming tot een echte familiebadplaats.
Omdat het transferium op loopafstand is gelegen is de verbinding met het openbaarvervoer uitstekend te noemen. Daarnaast heeft Renesse een goede verbinding met de N57 welke Zierikzee, Burgh-Haamstede en de Randstad verbindt.

OVERZICHT EN OPPERVLAKTES:
Duinzoom 3 – 01
Vraagprijs € 599.000,- k.k.
Kantoor begane grond : 210 m2 VVO
Kantoor 1e verdieping : 196 m2 VVO
Bedrijfsruimte : 220 m2 VVO

Duinzoom 3 – 02 – VERKOCHT

Duinzoom 3 – 03 – VERKOCHT

Duinzoom 3 – 04 – VERKOCHT

INDELING:
Duinzoom 3 – 01:
Entree kantoor aan weg(west)zijde Duinzoom, centrale hal, archief, kantoren, trap naar 1e verdieping, 1e verdieping bestaande uit hal, kantine en diverse kantoren. Bedrijfsruimte met overheaddeur aan oostzijde (binnenplein).
Duinzoom 3-01 en 02:
Toegang middels loopdeur en twee overheaddeuren aan de oostzijde (binnenplein), vervolgens ruimte loods/opslag/magazijnruimte vrij indeelbaar.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Kop van Schouwen’ deels onherroepelijk in werking en vastgesteld op 27 juni 2013. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ en deze gronden zijn bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3.2 voor zover die voorkomen op de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT, zoals weergegeven in Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT.
Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, wordt in ieder geval gerekend:
– detailhandel, met uitzondering van het uitoefenen van ondergeschikte detailhandel bij ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– zelfstandige kantoren, met uitzondering van het uitoefenen van kantoren ten dienste van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Westerschouwen
Sectie : G
Nummer : 599
Het perceel wordt nog gesplitst door verkoper.
De weg en het groen zal als mandelig worden aangemerkt en iedere eigenaar zal een aandeel in de mandelige zaak verkrijgen. Koper is middels de mandeligheid verplicht om bij te dragen in de kosten van onderhoud en beheer van deze weg. In de weg zullen leidingen en kabels komen van nutsinstellingen. Mogelijk dat daarvoor nog een opstalrechten en/of erfdienstbaarheden gevestigd moet worden.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Kop van Schouwen’ deels onherroepelijk in werking en vastgesteld op 27 juni 2013. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ en deze gronden zijn bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3.2 voor zover die voorkomen op de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT, zoals weergegeven in Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT.
Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, wordt in ieder geval gerekend:
– detailhandel, met uitzondering van het uitoefenen van ondergeschikte detailhandel bij ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– zelfstandige kantoren, met uitzondering van het uitoefenen van kantoren ten dienste van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING:
Verbouw bestaand pand tot bedrijfsverzamelgebouw.
– Vloer: bestaande betonvloer, niet onderheid
– Gevels: bestaande gevels, betonelement en gevelbeplating
– Dak: bestaand dak, staalplaat met isolatie en dakbedekking
Algemeen:
Bestaande constructie, vloer, gevels en dak wordt gehandhaafd.
Peil : bovenkant bestaande betonvloer
Oplevering: bezemschoon, casco.
Niet in deze omschrijving vermelde werkzaamheden zijn niet opgenomen.
De aanvraag en het verkrijgen van overheidsvergunningen voor de vestiging van het bedrijf alsmede de aanvraag en het verkrijgen van een eventuele afbouwvergunning zijn voor rekening en risico van de koper, hiervoor gelden geen ontbindende voorwaarden.
Terrein:
– Bestaande terrein blijft grotendeels gehandhaafd, waar nodig wordt de bestaande verharding weggehaald tbv nutsleidingen en voorzien van nieuwe bestrating: lichtgrijze betonklinkers.
– Groenstroken worden voorzien van bodembekkers en op 4 hoeken struiken.
– Riolering wordt aangesloten op bestaande riolering.
– NUTS hoofdtracé is voorzien conform eisen NUTS bedrijven.
– Terrein afscheiding: gaashekwerk op locaties waar nu geen erfafscheiding aanwezig is; De bestaande poort wordt gehandhaafd en voorzien van elektrische bediening. De bestaande hekwerken worden waar mogelijk gehandhaafd en hersteld met nieuw gaas.
– Er is geen terreininrichting opgenomen.
Fundering:
– Geen werkzaamheden, bestaande fundering en betonvloer worden gehandhaafd
Gevels:
– Geen werkzaamheden, bestaande gevels, deels beton, deels stalen gevelbekleding wordt gehandhaafd.
– Aan de straatzijde wordt de bestaande gevel, conform opgave architect, voorzien van een aantal thermisch verzinkt stalen frames met hedera begroeiing.
Kozijnen:
– Bestaande kozijnen worden gehandhaafd, loopdeuren worden voorzien van nieuwe cilinders.
Overheaddeuren:
– Bestaande overheaddeuren worden gehandhaafd.
Draagconstructie:
– De bestaande staalconstructie wordt gehandhaafd.
Daken:
– Dakplaat: bestaande geprofileerde staalplaat wordt gehandhaafd. Tpv de nieuwe binnenwanden wordt het dak aan weerszijden van de wand dichtgelegd over de breedte van een spantvak.
– HWA afvoer: de bestaande hwa afvoer wordt gehandhaafd.
– Lichtstraat: de bestaande lichtstraat blijft gehandhaafd en wordt tpv nieuwe scheidingswanden deels verwijderd.
Binnenwanden:
– Nieuwe scheidingswanden units onderling: 100mm PIR gevuld stalen sandwichpaneel. Beide zijden voorzien van interieurcoating RAL9002.
– De wanden worden afgewerkt met de nodige zetwerken in dezelfde kleur als de binnenwandpanelen.
– Waar nodig wordt tbv de nieuwe scheidingswanden hulpstaal aangebracht.
Meterkast:
– Standaard meterkast incl. invoerbochten en vloerplaat.
– De meterkast wordt voorzien van een deur bestaande uit een rvs kozijn met een wit pvc deurblad. De meterkastdeur wordt voorzien van een slot.
– In de meterkast een groepenkast met 2 groepen.
Installatie:
– Voor unit 1 blijft de bestaande nuts-aansluiting gehandhaafd.
– Voor de overige units: het hoofdtracé water en elektra wordt op het terrein aangelegd inclusief de huisaansluitingen vanaf het hoofdtracé tot in de meterkast (3x25A elektra en 1,5m3/u wateraansluiting).
– Een data-aansluiting is niet voorzien.
– De bestaande brandblusinstallatie blijft gehandhaaft.
– Verwijderen of aanpassen van bestaande installaties zoals verlichting en elektra geschied in overleg met de koper van de unit.

KENMERKEN OVEREENKOMST
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

GOEDKEURING EIGENAREN:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

STAAT VAN OPLEVERING:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

KOOPOVEREENKOMST:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

FISCAAL:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Ter garantie dient een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom gestort te worden op de rekening van de notaris of afgegeven te worden als bankgarantie, uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 260.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles