Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Columbusweg 4E

Goes
Icon
Icon
kamers
€ 1.295,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een keurige bedrijfsunit aan de Columbusweg in Goes te huur aanbieden.

Het betreft een moderne bedrijfsunit bestaande uit ca. 154 m2 VVO bedrijfsruimte op de begane grond. De unit maakt deel uit van het bedrijvenverzamelcomplex ‘De Colonie’. Om reden dat de huidige huurder naar een andere(grotere) unit in hetzelfde complex wenst te verhuizen, wordt het object te huur aangeboden. De unit beschikt over een vrije hoogte van ca. 7,5 m en is onder andere voorzien van overheaddeur (4×4 m), separate loopdeur, toilet met fonteintje en betonvloer met belasting van 1.000 kg/m2.
Conform het bestemmingsplan kan de unit worden gebruikt voor bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.2.

Gelegen op een uitstekende zichtlocatie en goed bereikbaar via alle belangrijke uitvalswegen. Vanwege de centrale ligging in Goes is het voor veel bedrijven aantrekkelijk om zich hier te vestigen. Het bedrijventerrein De Poel biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, waaronder zakelijke dienstverlening, transport en distributie, groothandel, showroomactiviteiten en kleinschalige (hoogwaardige) industrie. In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijven, waaronder grote organisaties zoals Roompot en Bax-shop, evenals een diversiteit aan mkb-bedrijven, variërend van dienstverlenende bedrijven tot bedrijven in de maakindustrie.

IN HET KORT:
– Columbusweg 4 E, 4462 HB te Goes
– Huurprijs € 1.295,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte begane grond ca. 154 m² VVO
– Bouwjaar 2018
– Bestemd voor bedrijven t/m categorie 3.2
– Beschikbaar per 1 januari 2025

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Goes heeft een centrale positie op Zuid-Beveland, waardoor alle wegen naar deze stad leiden. Het is historisch gezien altijd al het economische knooppunt van Zeeland geweest, met een gevarieerde en stabiele economie. De lokale gemeente erkent het belang van bedrijvigheid en biedt ondernemers zo veel mogelijk ondersteuning. Hierdoor ontstaat er een bijzonder gunstig vestigingsklimaat met hoogwaardige faciliteiten.
Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie dankzij een nieuwe aansluiting op de A58. De ligging aan deze belangrijke snelweg biedt uitstekende verbindingen naar de Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het achterland van Zeeland. Het bedrijventerrein zelf is gemakkelijk toegankelijk via ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers, en er zijn aparte fietspaden voor woon-werkverkeer.

Met haar strategische ligging, bloeiende economie en hoogwaardige infrastructuur biedt Goes een ideale omgeving voor wonen, werken en ondernemen. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van de stad, de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen of de moderne faciliteiten op bedrijventerrein De Poel, deze locatie vormt een solide basis voor succesvolle bedrijvigheid.

HUURPRIJS:
€ 1.295,- per maand excl. BTW.

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Poel’ en conform dit vigerende bestemmingsplan is de bestemming ‘Bedrijventerrein’ functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Deze gronden zijn bestemd voor:
– bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten, caravans;
– webshops.
Specifieke gebruiksregels:
Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, wordt in ieder geval gerekend:
– de vestiging van zelfstandige kantoren;
– bij webshops mag maximaal 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak worden ingericht als showroom.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op
Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

AFMETINGEN:
Begane grond : ca. 154 m2 VVO
Vrije hoogte : 7,5 m

BOUWKUNDIGE ASPECTEN EN VOORZIENINGEN:
– Stalen draagconstructie;
– Onderheide betonvloer, draagkracht 1.000 kg p/m2;
– Dubbele beglazing;
– Volledig geïsoleerd;
– Aluminium kozijnen;
– Toiletvoorziening met fonteintje;
– TL-verlichting;
– Gas heater;
– Brandblusvoorzieningen;
– Te openen ramen;
– Buitenverlichting;
– Handmatige overheaddeur (4 m x 4m);
– Separate loopdeur.

PARKEERPLAATSEN:
Het object beschikt over een verhard buitenterrein welke ruimte biedt voor het parkeren van auto’s, inclusief 1 parkeerplaats.

ENERGIELABEL:
N.v.t.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Goes
Sectie : K
Nummer : 530 (gedeeltelijk)

OPLEVERING:
De huurovereenkomst van de huidige huurder loopt t/m 31 december 2024. Ingangsdatum huurovereenkomst derhalve per 1 januari 2025.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
In geval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de navolgende bepalingen:

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 45,– per maand. Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: Onderhoud terrein, buiten glasbewassing en reiniging buitenzijde van het object.
Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.. Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
De genoemde huurprijs is op basis van een 5-jarige huurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ- model kantoor en overige bedrijfsruimte 2015 worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.295,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 45 p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon