Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Buitenruststraat 20

Middelburg
kamers
€ 135,- per m² per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte in een modern bedrijfsverzamelgebouw aan de Schroeweg in Middelburg.

De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de 2e verdieping. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 3 bouwlagen; de begane grond met fitnesscentrum Fit for Free, 1e verdieping en 2e verdieping waar de kantoorruimtes zijn gesitueerd. Het pand is recent gerenoveerd en o.a. voorzien van warmte- geluidswerend glas, afzonderlijk te bedienen airconditioning, automatische led verlichting, kabelgoten voor elektra en databekabeling en glasvezel internet.
Het totale oppervlakte van de 2e verdieping is ca. 1.172 m2 VVO en is onderverdeeld in diverse, afzonderlijke kantoorkamers, een gezamenlijke pantry met keukenopstelling, gescheiden toiletvoorzieningen, invalidentoilet, doucheruimte en personen- en goederenlift. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, alsmede vier laadpalen voor elektrische auto’s. De kantoorruimte beschikt over energielabel…

De Schroeweg is een belangrijke invalroute van Middelburg en tevens dé kantoorlocatie. Het pand is gelegen op de grens van het kantorenpark Park Veldzigt en woonwijk Dauwendaele. Diverse kantoorvilla’s en tal van gerenommeerde bedrijven hebben zich in de nabije omgeving gevestigd. Het kantoorpand is net na de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbind met Middelburg- Zuid. Een zeer druk punt en nog geen 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Een absolute top locatie!

In het kort:
– Buitenruststraat 20, 4337 EH Middelburg
– Turn-key kantoorruimte op de 2e verdieping
– Deelverhuur bespreekbaar
– Bouwjaar 1980, verbouwd in 2021
– Huurprijs € 135,- tot 145,- per m2 per jaar excl. BTW en servicekosten
– Servicekosten: € 35,- per m2 per jaar
– Parkeerplaatsen op eigen terrein incl. 4 laadpalen voor elektrische auto’s

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

In de nabije omgeving zijn o.a. Fit for Free, Rijkse Accountants,Veldsink, Deloitte, Randstad en Tempo- Team terug gevestigd. De Buitenruststraat 20 ligt net buiten het centrum en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het treinstation ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Huurprijs:
Kantoren aan zijde Buitenruststraat: € 135,- per m2 per jaar excl. BTW en servicekosten
Kantoren aan zijde Schroeweg: € 145,- per m2 per jaar excl. BTW en servicekosten

Servicekosten:
De voorschot servicekosten bedragen € 35,- per m2 per jaar exclusief BTW. Onder de servicekosten vallen volgende werkzaamheden;

Nutsvoorzieningen:
Kosten gas, water en licht komen voor rekening van huurder. De 2e verdieping is voorzien van eigen meters.

Opleveringsniveau:
Turn-key / instap klaar.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein en een fietsenstalling aan de rechter- langszijde van het object

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Dauwendaele’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 23 juni 2016 en heeft de bestemming ‘kantoor’. Deze gronden zijn bestemd voor:
a. Kantoren;
b. Maatschappelijke voorzieningen;
c. Dienstverlening.

Installaties/ voorzieningen:
– Afzonderlijk te bedienen airconditioning in alle kantoorruimtes
– Glasvezel internet
– Automatische LED- verlichting
– Warmte- en geluidwerende glas
– Pantry
– Gescheiden toiletgroepen incl. invalidentoilet
– Doucheruimte
– Personenlift & goederenlift
– Parkeerterrein met mindervalide parkeerplaats
– 4 laadpalen voor elektrische auto’s
– Brandmeldinstallatie
– Data en elektra kabelgoten in alle kantoorruimtes.

Energielabel:
n.t.b.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst volgens ROZ- 2013 model verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 135,- per m² per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 35 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Pottenbakkerssingel 11 0ong
Middelburg
€ 2.708,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 2
Hulst
€ 1.850,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 649.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Voltaweg 13E
Middelburg
€ 1.250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Strandweg 19
Burgh-haamstede
€ 2.000.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Langeviele 24
Middelburg
€ 1.650,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod