Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Beukenhof 10

Goes
kamers
€ 20.000,- Per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars u een tijdelijke commerciële ruimte op een high-traffic locatie in Goes-Zuid te huur aanbieden.

De ruimte van ca. 115 m2 VVO groot is gelegen in het winkelcentrum ‘De Bussel/ de Beukenhof’. De ruimte is in de voorgaande situatie gebruikt als snackbar, maar kan conform het brede bestemmingsplan ook de dienst doen als kantoor, winkel of praktijkruimte.

De ruimte is voor een periode van maximaal 2 jaar beschikbaar. Om reden dat de eigenaar van het winkelcentrum voornemens is om het winkelcentrum te slopen en vergroot weder op te bouwen.

Het gehuurde is te omschrijven als één grote open ruimte dat voorzien is van grote raampartijen en zicht heeft op de parkeerplaats. De ruimte is zowel vanuit het winkelcentrum als vanaf de parkeerplaats te betreden.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichting, nette vloerafwerking, twee toiletvoorzieningen, een separate opslag en een keukenopstelling. De frituuropstelling en afzuiginstallatie is door de vorige huurder verwijderd.

Al met al een nette, tijdelijk beschikbare commerciële ruimte van ca. 115 m2 VVO, gelegen op een high-traffic locatie in Goes Zuid.

In het kort:
– Beukenhof 10, 4462 EN Goes
– Huurprijs € 20.000,- per jaar excl. BTW / € 1.666,66 per maand excl. BTW
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder
– Oppervlakte: ca. 115 m2 VVO
– Parkeerplaatsen gratis in de directe omgeving
– Opleverniveau: in huidige staat
– Huurperiode: maximaal 2 jaar in verband met de sloop van het winkelcentrum

Locatie:
Goes combineert als stad ruim 200 monumenten met moderne stedelijke voorzieningen. Buiten de stad wacht het weidse platteland en natuurlijk het open water. Dit alles maakt Goes tot een geliefde woonplaats voor haar bijna 38.000 inwoners. Met een directe ligging aan de A58 hebben zij ook een uitstekende verbinding met snelwegen richting Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Haar centrale ligging maakt dat alle wegen op Zuid-Beveland naar Goes leiden. Goes is dan ook van oudsher hét economische knooppunt van Zeeland met een gevarieerde en stabiele economie. De gemeente onderkent het belang van de bedrijvigheid en ondersteunt ondernemers waar mogelijk. Dit resulteert in een bijzonder aangenaam vestigingsklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

Bestemming:
Het object ligt binnen bestemmingsplan ‘Goes Zuid’ dat geheel onherroepelijk in werking is getreden op 07-03-2013. Deze locatie heeft de enkel bestemming ‘Gemengd’.

De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• het uitoefenen van een bedrijfsmatige activiteit, voor zover deze voorkomt in de categorieën 1 en 2 van de bij dit artikel behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
• detailhandel;
• horecabedrijven tot en met categorie 1c van de Staat van Horeca-activiteiten;
• dienstverlening;
• maatschappelijke activiteiten;
• kantoren met maximale oppervlakte 200m2.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 115 m2 VVO.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 5494 (gedeeltelijk)

Huurprijs:
– Huurprijs € 20.000,- per jaar excl. BTW / € 1.666,66 per maand excl. BTW

Nutsvoorzieningen:
Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel C, welke geldig is tot 15-12-2026.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Staat van oplevering:
In huidige staat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
Maximaal 2 jaar in verband met de sloop van het winkelcentrum. Er is geen mogelijkheid om de huur na de wederopbouw voort te zetten. Alle commerciële ruimtes zijn binnen het huidige plan al vergeven.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 20.000,- Per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles