Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bellamypark 9- 11

Vlissingen
kamers
€ 2.150,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever dit karakteristieke kantoorpand van 273 m2 VVO op toplocatie te huur aanbieden.

De kantoorruimte strekt zich uit over 2 fraaie monumentale panden genaamd “de Swarte Leeuw”(nr. 9) en “Neffens de Swarte Leeuw” (nr. 11). Beide panden verkeren in uitstekende staat van onderhoud en beschikken over een hoog voorzieningenniveau. Er is een doorgang tussen de panden aangebracht waardoor het thans op de begane grond uit één geheel bestaat. Het geheel is luxe van uitvoering en er is gebruik gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen.

Beide panden zijn traditioneel gebouwd en opgetrokken uit gemetselde gevels voorzien van een zadeldakconstructie gedekt met een pannendak. Zowel aan de binnen als aan de buitenzijde zijn er veel authentieke details bewaard gebleven zoals balkenplafonds, sierlijsten en fraaie raampartijen. Aan de Hellebardierstraat is een nieuwbouwgedeelte (opgang) gesitueerd die eveneens toegang geeft tot de kantoorruimten.

In het kort:
– Bellamypark 9-11, 4381 CG Vlissingen
– Meerlaags kantoorpand
– Monumentale panden
– Totale oppervlakte 273 m2 VVO
– Huurprijs € 2.150,- per maand excl. BTW

Afmetingen:
Souterrain : 79 m² VVO
Begane grond : 80 m² VVO
1e verdieping : 59 m² VVO
2e verdieping : 55 m² VVO

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Het Bellamypark; het bruisend stadshart van Vlissingen met cafés, restaurants en tal van evenementen. Het plein van ruim 10.000 m2 is een bijzondere plek in de stad op steenworp afstand van de boulevard. In 2012 is het plein ingrijpend gerenoveerd. Het plein wordt omringd door vele horecagelegenheden en beschikt over karakteristieke elementen waaronder de monumentale fontein.

Indeling:
Begane grond: entree, portaal, kantoorruimte, doorgang naar nr. 11 kantoorruimte (eveneens separaat toegankelijk). Vanuit de kantoorruimte is de kelderruimte bereikbaar, waarin tevens pantry en toilet aanwezig zijn.

1e verdieping : de eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, hier bevinden zich kantoorruimte, hal, kantoorruimte voorzien van glaswanden, trapopgang naar 2e verdieping.

2e verdieping : Zolderverdieping volledig ingericht t.b.v. kantoor. Het dak is geisoleerd.

Souterrain (nr.9) : voorzien van keuken en toilet, tevens CV ruimte.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 juni 2012 en heeft de bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoor.

Voorzieningen:
– Betonvloer;
– Wandafwerking;
– Systeemplafonds t.p.v. souterrain;
– Laminaatvloer;
– Alarminstallatie;
– Cv-installatie met radiatoren;
– Airconditioning;
– Pantry;
– Toiletgroep;
– Databekabeling;
– Verlichtingsarmaturen.

Parkeren:
Bij het pand worden enkele parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage ‘De Fonteyne’ aangeboden. Daarnaast is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid tegen betaling of met een vergunning.

Energielabel:
Een energielabel is niet verplicht voor monumenten.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van de nutsvoorzieningen en water, alsmede de communicatieve diensten.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.150,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles