Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Bedrijfsweg 23

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 245.000,- Vrij op naam
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen namens haar opdrachtgever 5 nieuwbouwunits op bedrijventerrein Vrijburg in Vlissingen te koop aan te bieden.

De nieuwbouwunits variëren in grootte van ongeveer 55 m² tot 105 m², met een plafondhoogte van 6 meter elk. Iedere unit wordt geconstrueerd met een staalconstructie en afgewerkt met geïsoleerde sandwichpanelen. Bovendien worden ze voorzien van een verdiepingsvloer, een meterkast met basis elektrische voorzieningen en water, kozijnen met HR++ beglazing, een automatische overheaddeur en een aparte loopdeur. Bij elke unit behoort het exclusieve gebruik van 1 parkeerplaats gelegen aan de voorzijde.

De oplevering van de units staat gepland in Q4 2024. Dankzij de casco-oplevering hebben kopers de vrijheid om de units volledig naar eigen wens in te richten. Conform het bestemmingsplan zijn deze units uitstekend geschikt als werkplaats, opslagruimte of bedrijfslocatie, eventueel in combinatie met een kantoor, zij het in ondergeschikte mate. Gebruik als zelfstandig kantoor is niet toegestaan.
Gedetailleerde plattegronden en aanvullende informatie per unit zijn beschikbaar in de verkoopbrochure.

IN HET KORT:
– Bedrijfsweg 23 a-e, 4387 PD in Vlissingen
– 5 nieuwbouw bedrijfsunits (waarvan unit 1 t/m 4 verkocht)
– Oppervlakte: ca. 105 m2 VVO
– Koopsommen: v.a. € 245.000,- v.o.n. excl. BTW
– Oplevering: omstreeks eind 2024
– Opleveringsniveau: casco & full electric
– Bedrijven t/m categorie 3.1

UITGANGSPUNTEN BOUW:
– Verwacht oplevering Q4 2024.
– Plafondhoogte ca. 6 m.
– Volledig geïsoleerd.
– Staalconstructie.
– Gefundeerd met betonnen heipalen en fundatiebalken.
– Gevlinderde betonvloer.
– Maximale vloerbelasting begane grond: ca. 1.000 kg/m2 en entresolvloer: ca. 350 kg/m2.
– Platdak 2-laagse bitumineuze dakbedekking.
– Kozijnen kunststof met bovenraam.
– Stalen geïsoleerde sandwichpanelen uitgevoerd in antraciet en lichtgrijs.
– Elektrische overheaddeur 4 x 4 m geleverd in de kleur lichtgrijs.
– Verdiepingsvloer staalconstructie met steektrap.
– Meterkast met water en basis elektra (3×25 ampère).

De bedrijfspanden voldoen aan de eisen uit het bouwbesluit voor de industriefunctie, en zijn niet beoogd te worden ingericht als kantoorruimte. Indien een gedeelte van de bedrijfspanden voor een andere gebruiksfunctie wordt ingericht kan dit leiden tot het stellen van aanvullende bouwkundige eisen door de gemeente. Deze zijn voor rekening van koper.

De standaard in de bedrijfspanden aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door de diverse overheidsinstanties gelden slechts in casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke voor rekening van koper komen.
Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om – voor de ingebruikname – de definitieve inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving. Alle andere eventueel benodigde vergunningen – waaronder de gebruiksvergunning – zullen worden aangevraagd door koper en zijn voor diens rekening.

LOCATIE:
Het geheel is gevestigd aan de rand van het moderne bedrijventerrein ‘Vrijburg’. Het bedrijventerrein is officieel Vlissingen, maar ligt eigenlijk in het midden van Middelburg en Vlissingen. Een strategische locatie, daarom dat er al meer dan 40 toonaangevende bedrijven zich hier hebben gevestigd. Het aanbod aan bedrijven is divers te noemen van bakkers, autobedrijven tot aan sport gerelateerde bedrijven. De bereikbaarheid is goed te noemen dankzij de nabij gelegen verbindingsweg tussen Middelburg en Vlissingen. Tevens is de A58 in een paar minuten bereikbaar waardoor ook Goes en Bergen op Zoom vlot te bereiken zijn. Het openbaar vervoer middels een busverbinding op loopafstand (lijn 55) en een treinstation op fietsafstand.
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

KOOPSOMMEN:
Unit 1 (hoekunit)
Koopsom : VERKOCHT
Oppervlakte : 56 m2 en verdiepingsvloer 28 m2
Lengte en breedte : 8 m x 6,96 m

Unit 2 t/m 4 (tussenunits)
Koopsom : VERKOCHT
Oppervlakte : 55 m2 begane grond en verdiepingsvloer 28 m2
Lengte en breedte : 8 m x 6,92 m

Unit 5
Koopsom : € 245.000,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte : 105 m2 begane grond en verdiepingsvloer 56 m2
Lengte en breedte : 15 m x 7 m

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel is conform het bestemmingsplan ‘Stedelijke bedrijventerrein Vlissingen’ onherroepelijk vastgesteld op 22 juli 2010 bestemd als ‘Bedrijf -1’. De voor ‘Bedrijf -1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten ‘Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg’,
– detailhandel in auto’s en motoren en caravans, campers en boten;
– internetverkoop.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Vlissingen
Sectie : T
Nummer : 1073 (ged.)

De bouwkavels beschikken over een eigen kadastraal nummer. Het omliggende terrein en de parkeerplaatsen blijven volledig in eigendom van de verkoper. Om de toegang tot en vanaf de units te garanderen, worden er erfdienstbaarheden vastgelegd in de leveringsakte. Kopers stemmen bij voorbaat in met deze erfdienstbaarheden bij het tekenen van de koopakte. Het gebruik van de parkeerplaatsen wordt eveneens beschreven in dezelfde leveringsakte.

BODEMINFORMATIE:
Bij nieuwbouw is het verplicht om (eventueel) vervuilde grond te saneren. Er is omgevingsvergunning verleend door de gemeente Vlissingen. Het voormalige gebruik van deze locatie heeft geen aanleiding gegeven voor nader bodemonderzoek.

INFORMATIE OVER DE VERKOOP:
Koop- en aannemingsovereenkomst
De koop- en aannemingsovereenkomst is bindend boven de verkoopbrochure. De in deze overeenkomst opgenomen koop-en aanneemsom is gesplitst in twee delen, te weten:
– De koopsom van de grond en de ontwikkelingskosten, te voldoen bij juridische levering;
– De aanneemsom van het bedrijfspand te voldoen in termijnen, naarmate de bouw vordert.
De koop- en de aanneemsom zijn exclusief BTW. De notariskosten zijn voor rekening van koper.

NOTARIS:
De eigendomsoverdracht ten overstaan van de projectnotaris Sauer en Oonk te Vlissingen.

STAAT VAN OPLEVERING:
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door de aannemer gecommuniceerd worden.

VERDERE INTERESSE:
Heeft u interesse of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars via: 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

ALGEMEEN:
Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de gemeentelijke diensten, de architect, de constructeur en de adviseur van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe tekstuele, architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen welke voort kunnen vloeien uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking, zonder dat e.e.a. afbreuk doet aan de kwaliteit. De ingeschreven maten op de tekening zijn “circa” maten en zijn niet volgens NEN 2580 gemeten. Het in kleur afgebeelde gevelaanzicht en de 3D afbeeldingen zijn een impressie, zodat hieraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 245.000,- Vrij op naam
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon