Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Arnesteinweg 65

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 9.200,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een omvangrijk bedrijfspand bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoorruimte van in totaal 2.122 m2 VVO gelegen op een perceel van 3.880 m2.

Het bedrijfspand:
Het pand is in 1988 gebouwd en is in het huidige gebruik opgesplitst in 364 m2 kantoorruimte, 936 m2 showroom/winkel en 832 VVO aan magazijn/ expeditie ruimte. De vrije hoogtes in het pand variëren van 3,1 meter tot maximaal 5.9 meter.

Het geheel is gelegen op een perceel van 3.880 m2 en is o.a. voorzien van één hoofdingang, vier overheaddeuren, een gevlinderde betonvloer, houten verdiepingsvloer ter hoogte van de expeditie en een beton vloer ter hoogte van de kantoorruimtes. Door de royale afmetingen van het pand tezamen met het verharde buitenterrein biedt het diverse mogelijkheden m.b.t. het gebruik, de indeling en eventuele uitbreiding.

Het bedrijventerrein Arnestein:
Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 toegestaan.

Het maximale bebouwingspercentage is 75% van het totale perceeloppervlak met de aanvullende bestemmingsregel dat kantoren bijhorende bij het bedrijf niet toegestaan zijn indien deze meer dan 50% van het totaal bedrijfsoppervlakte bedragen. De maximale bouwhoogte op deze locatie is 20 meter.

In het kort:
– Arnesteinweg 65, 4338 PD Middelburg
– Oppervlakte totaal 2.122 m2 VVO
– Perceel 3.880 m2
– Bouwjaar 1988
– Bestemming t/m categorie 4.1
– Huurprijs: € 9.200,- excl. BTW per maand
– Energielabel A++

Bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 4.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Aan de voorzijde van het pand is de hoofdingang gesitueerd welke direct zicht heeft op de winkel en de showroom. De winkel en de showroom hebben een vrije hoogte van 5,85 en 5,90 meter. Aan de rechterzijde van de hoofdingang bevindt zich nog één kantoorruimte tezamen met een receptie en een afrekenbalie. Zowel het kantoor als de receptie en de afrekenbalie hebben een verlaagd systeemplafond met TL- armaturen.

De doorgang naar het magazijn en expeditie bevindt zich aan de linkerzijde van de winkel/ showroom. Het magazijn en de expeditie hebben een vrije hoogte van 5.90 meter en zijn voorzien van vier overheaddeuren, waarvan één elektrisch. Deze overheaddeuren geven toegang tot het eigen terrein aan zowel de linkerzijde als de voorzijde van het pand. De expeditie ruimte is deels voorzien van een houten verdiepingsvloer met een vrije hoogte van 3,10 meter.

Kantoorruimte:
Vanaf de overloop op 1e verdieping bevinden zich aan de linkerzijde; de kantine met keukenopstelling, een doorloop naar de opslagruimte en de eerder genoemde houten verdiepingsvloer. Aan de rechterzijde bevinden zich de kantoortuin tezamen met twee afsluitbare vergaderruimtes.

Afmetingen:
Er is een NEN- meetrapport beschikbaar in de dataroom.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is deels verhard middels betonplaten en biedt aan de voorzijde 30 parkeergelegenheden. De gehele achterzijde is omheind met hekwerk. Het laden en lossen geschied aan de voor en/of linkerzijde van het pand.

Huurprijs:
De huurprijs is € 9.200,- excl. BTW per maand.

Servicekosten:
Geen. Kosten nutsvoorzieningen komen voor rekening van huurder.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In huidige staat.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 9.200,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon