Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Anodeweg 40

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een keurige bedrijfsunit op bedrijventerrein “Arnestein” te Middelburg te koop aanbieden.

De unit heeft in het verleden de dienst gedaan als opslag en verwerkingslocatie van voedingsmiddelen. Derhalve dat deze unit voorzien is van één koelcel en een vriescel. Daarnaast beschikt de unit over een keuken en toiletopstelling, krachtstroom, een overheaddeur, kunststof kozijnen met geïsoleerd glas en 19 zonnepanelen welke gelegd zijn in 2022.

Het vloeroppervlakte van de bedrijfsunit bedraagt 71,5 m2 BVO op de begane grond en 19 m2 VVO op de 1e verdieping. Het buitenterrein is verhard middels asfalt.

Door de aanwezigheid van bovengenoemde voorzieningen, is deze unit uitstekend geschikt voor opslag en/of bedrijfsruimte gericht op de voedingsmiddelen industrie. Conform het bestemmingsplan zijn ook andere bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 toegestaan.

In het kort:
– Anodeweg 40, 4338 RA Middelburg
– Vraagprijs € 149.500,- k.k.
– Afmeting: 71,5 m2 BVO begane grond, ca. 19 m2 VVO verdiepingsvloer
– Voorzien van een koelcel, een vriesunit en 19 zonnepanelen
– Bouwjaar 2006
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘Bedrijf t/m cat. 4.2’

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen.

Afmetingen:
Lengte: 11 meter
Breedte: 6,5 meter
Vrije hoogte: 6,2 meter

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Middelburg
Sectie: M
Nummer: 802
Grootte: 140 m2

Bijzonderheden:
Het object heeft een/dertigste (1/30e) onverdeeld aandeel in een mandelig perceel grond, gelegen aldaar bestemd als inrit ten behoeve van de units 1 tot en met 10 in fase 1, de units 8 tot en met 20 in fase 2 en de units 6 tot en met 12 in fase 3: kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie M, no. 933, groot 761 m²

Erfdienstbaarheden:
Er zijn een aantal erfdienstbaarheden van toepassing welke betrekking hebben tot het onderhoud, herstel en vervangen van de unit. Deze informatie is opgenomen in onze dataroom. Wij verwijzen u naar de inhoud hiervan.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-08-2013 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduidingen ‘Bedrijf tot en met categorie 4.2’.

Voorzieningen en bouwkundige aspecten:
– Staalconstructie;
– Elektra en water aansluiting;
– Betonnen beganegrondvloer, maximale draagkracht 1000kg/m2;
– Toilet;
– Brandblusser;
– Overheaddeur (4 m x 4,2 m);
– Krachtstroom (3x 25A);
– Diverse elektrapunten;
– Kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas;
– Waterboiler (80L);
– Vriesunit 2,1 x 2,7 meter;
– Koelunit 3,9 x 2,7 meter;
– Houten entresolvloer: 6,3 x 3 meter;
– 19 zonnepanelen op het dak uit 2022.

Parkeren:
Het buitenterrein is verhard middels asfalt en beschikt over één parkeermogelijkheid voor het object.

Fiscaal:
De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
De koop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaar. De koopovereenkomst zal worden opgesteld op basis van het standaard NVM model.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Dataroom
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon