Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zwinstraat 10

ZOUTELANDE
124 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime hoekwoning op een leuke, kindvriendelijke en rustige woonlocatie in Zoutelande. Wanneer u op zoekt ben naar een fijne en ruime woning en ook oog heeft voor duurzaamheid dan moet u zeker komen kijken. Het geheel beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, zonnige achtertuin, vier slaapkamers en een ruime badkamer. Kom binnenkijken en laat u verrassen.

WONEN
De woonkamer, circa 31m² groot, is lekker licht en heeft een mooi leuk uitzicht op het voorgelegen groen met speelveldje voor de kinderen. De open keuken aan de achterzijde is voorzien van een, elektrische kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser. De close-in boiler zorgt voor warm water. Tevens is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar. Een groot pluspunt is het gegeven dat de volledige begane grond voorzien is van vloerverwarming. De ruime hal met toiletruimte en handige bergkast maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie, goed bruikbare, slaapkamers. Ook de badkamer is ruim bemeten en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een ruime overloop met cv ruimte en een riante, vierde, slaapkamer.

TUIN
Zowel de voor- als achtertuin zijn goed onderhouden en verzorgd. De achtertuin is, door ligging op het zuidoosten, zonnig te noemen. Achterin de tuin staat een stenen berging en er is een vrije achterom. Door de ligging op de hoek van een rij is er ook aan de zijkant nog een stuk tuin met een handige bergruimte.

GOED OM TE WETEN
-Voorzien van muur-, dak-, en vloerisolatie
-10 zonnepanelen
-Zonneboiler
-Vloerverwarming op de begane grond
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, dit op loopafstand van Zwinstraat 10.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  124 m²
 • Perceelsoppervlakte
  178 m²
 • Inhoud
  409 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.