Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Zuster Van Donkstraat 10

ARNEMUIDEN
Icon
212 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeer fraai gelegen villa aan de rand van de kleinschalige villawijk de Lage Landen. De Lage Landen is een aan het begin van deze eeuw ontwikkelde, op zichzelf staande, kleinschalige wijk aan de rand van de bebouwde kom van Arnemuiden. Hemelsbreed is het Veerse Meer op ca. 1,5 km gelegen. Het Veerse Meer is een hotspot voor watersportliefhebbers. Overigens zijn steden als Middelburg en Goes ook op korte afstand van deze woning gelegen en zijn steden als Antwerpen en Breda in circa één uur bereikbaar. Wij nodigen u van harte uit om op locatie u zelf te laten overtuigen van de meerwaarde die deze woning biedt.

Deze meerwaarde zit hem onder andere in de fraaie en riante tuin met luxe tuinkamer en fraaie veranda van zo een 50m². Maar ook in de strakke afwerking, materiaalgebruik en uiteraard met name de ligging met een fraai uitzicht op het voorgelegen polderlandschap. Ook een tweetal luxe garages, waarvan één dubbele, zijn een mooie toevoeging aan het geheel.

WONEN EN MEER
De woonkamer met erker en openslaande tuindeuren naar het terras is zo een 41m² groot. Diverse raampartijen geven een mooi uitzicht op de omgeving en de parkachtig aangelegde tuin. De strakke, witte designkeuken is van alle gemakken voorzien. Het Smeg gasfornuis met dubbele oven geeft de toon aan. Daarnaast is er nog een vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Ook in deze ruimte biedt een dubbele tuindeur toegang tot het terras en tuin. Een tweetal (bij)keukens, waarvan één met witgoedaansluitingen, zorgen voor een natuurlijke overgang richting garage en tuin.

Een study maakt de begane grond compleet. Dit is een ideale ruimte voor een (thuis)werkplek. De verrassing van deze villa zit hem in de kelder. Deze ruimte is ingericht als ‘bruin café’. Een fantastische ruimte om met familie of vrienden samen te komen.

SLAPEN EN BADEN
Een ruime slaapkamer met en-suite badkamer beslaan de gehele vleugel van de eerste verdieping. Deze kamer biedt tevens een mooi uitzicht op het voorgelegen landschap. De badkamer is luxueus uitgevoerd en voorzien van een royale inloopdouche en dubbele wastafel. Spotjes in het plafond en de strakke afwerking zorgen voor de juiste beleving.

Twee van de drie andere slaapkamers zijn eveneens ruim bemeten en strak afgewerkt. De vierde (slaap)kamer is wat kleiner en kan prima dienst doen als inloopkast. Een tweede badkamer is voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een separaat toilet. Via een vlizo trap op de overloop is de bergzolder met verwarmingsinstallatie te bereiken.

TUIN(KAMER) EN GARAGES
Zoals gezegd is de tuin één van de pluspunten. Om te beginnen is de veranda een ideale ruimte om lang van de buitenlucht te kunnen genieten. Tevens is deze ruim bemeten en zorgt deze voor een fraai gevelbeeld. De tuinkamer zorgt ervoor dat u het hele jaar door ‘buiten’ kunt zitten. Deze is namelijk door een schuifwand geheel af te sluiten. Zowel vanuit de veranda als tuinkamer is er een mooi zicht op de omliggende tuin. Deze is parkachtig aangelegd en kent een hoge mate van privacy. Hagen, borders, struiken, bomen en gras wisselen elkaar op een speelse manier af. Achterin de tuin staat een stenen berging die voorheen dienst gedaan heeft als volière.

De garages zijn voorzien van elektrische toegangsdeuren, elektra en verwarming. De vrijstaande garage is tevens voorzien van een wateraansluiting en een keukenblok. Ziet u, uw oldtimer al in één van deze ruimtes staan? Op de oprit is plaats voor diverse auto’s daarnaast kan er in de omgeving ook prima geparkeerd worden.

IN HET KORT
-Deze villa mag zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden
-Er is een waterontharder aanwezig.
-Begin 2022 zijn er 16 zonnepanelen geplaatst.
-In 2023 is er een hybride warmtepomp geplaatst
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Arnemuiden met z’n bijna 5.400 inwoners de grootste dorpskern in de gemeente Middelburg. Het beschikt over goede voorzieningen met een nagenoeg compleet winkelaanbod. Er heerst een actief verenigingsleven. De ligging van Arnemuiden is uitstekend dankzij directe ligging aan de A58 en gunstige ligging ten opzichte van Middelburg, Vlissingen en Goes. Bovendien beschikt het over een eigen station en ligt het op enkele fietsminuten van het Veerse Meer. Een heerlijke omgeving om te wandelen of te fietsen.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2003
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  212 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1487 m²
 • Inhoud
  980 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.