Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuidvlietstraat 1

WISSENKERKE
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Prachtige bungalow type 2^1 kapwoning: een fantastisch huis met een heel aantrekkelijke plattegrond (eventueel levensloopbestendig), gelegen op een leuk hoekje in een fijne woonbuurt van het dorp Wissenkerke.

Wissenkerke een heerlijk rustig dorp om te wonen. Er is een goed voorzieningenniveau, het leven is er minder gehaast en de omgeving prachtig. Nationaal Park “De Oosterschelde” ligt er bij wijze van spreken in uw achtertuin. Stedelijke voorzieningen zijn dichtbij in gezellige stadjes als Middelburg, Goes en Zierikzee. Zelfs het Noordzee strand is dichtbij.

De indeling is als volgt:

u parkeert er gemakkelijk met meerdere auto’s op eigen terrein. Door de speels aangelegde voortuin bereikt u de entree. U komt binnen in de ruime hal met meterkast, trapopgang en toilet.

Vanuit de hal bereikt u de slaapkamer op de begane grond. Links van de hal bevindt zich de woonkamer. Deze gezellige woonkamer is royaal, heeft een prettige lichtinval en is voorzien van een schouw met HR inbouw houtkachel.

De gesloten keuken (in een deel van de aangebouwde voormalige garage) is ruim van opzet en voorzien van een royale hoekinbouw en buitendeur.

Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de berging. Deze is voorzien van een metalen kanteldeur.

Op de verdieping treft u de overloop, berging en c.v. ruimte met Remeha Avanta combiketel (circa 8 jaar). Verder zijn er 2 flinke slaapkamers, heel veel opbergruimte en een badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

Achter het huis is een mooie besloten tuin. Deze is op het noord-westen gesitueerd zodat er altijd wel een heerlijk zon- of schaduwplekje is te vinden.

Algemeen: de indeling is zodanig dat er uitstekende mogelijkheden zijn voor een compleet woonprogramma op de begane grond. Over levensloop bestendig gesproken…

Kortom: een verrassend ruim, gezellig huis met veel mogelijkheden. Inmiddels op onderdelen gedateerd, maar zeer zeker uw aandacht dubbel en dwars waard!

Uw interesse is gewekt? wij helpen u graag en met plezier.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  366 m²
 • Inhoud
  486 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.