Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuidstraat 140

WESTKAPELLE
59 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de voet van de zeedijk in het gezellige centrum van Westkapelle gelegen, bevindt zich dit te renoveren object met mogelijkheden op een ruim perceel van 425 m2 eigen grond. Het pand bestaat uit een klein woonhuis met grote inpandige schuur en ruime, zuidgelegen, tuin met achterom. Door de bestemming ‘Gemengd’ biedt dit pand diverse gebruiksmogelijkheden (zie de onderstaande lijst) en dat allemaal op een absolute toplocatie tussen het centrum en de zee. De voorzieningen zijn zeer eenvoudig en het object dient volledig te worden gerenoveerd en gemoderniseerd maar het potentieel is vanwege de diverse bestemmingsmogelijkheden enorm.

Indeling:

Begane grond:
Hal, trap naar de 1e verdieping, woonkamer, slaapkamer, eetkamer/keuken met keldertje, toilet, bijkeuken en deur naar de grote schuur met tuindeur.

1e verdieping:
Ruime overloop en twee slaapkamers.

Overig:
Ruime achtertuin met twee stenen schuurtjes en achterom.

Algemeen:
Er is geen gas. Er is elektrische verwarming. Woonoppervlakte ca. 59 m2 op begane grond en overig inpandige ruimte van ca. 40 m2 op de 1e verdieping. De schuur is ca. 70 m2. Inhoud ca. 780 m3. Perceeloppervlakte 425 m2.

Het object heeft de bestemming: ‘Gemengd’. De Bestemmingsregels van de gemeente Veere geven voor deze bestemming het volgende aan:

a. bedrijven uit categorie A van de Staat van Bedrijfsactiviteiten “functiemenging”;
b. detailhandel
c. dienstverlening;
d. horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten,
e. ter plaatse van de aanduiding ‘horeca ten hoogste categorie 1c’: horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1c van de Staat van Horeca-activiteiten;
f. ter plaatse van de aanduiding ‘horeca ten hoogste categorie 2’: horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
g. kantoren;
h. Maatschappelijk in de vorm van bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd- en kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven en religie;
i. wonen;
j. ter plaatse van de aanduiding ‘garages’: uitsluitend voor garages en bergplaatsen ten behoeve van de stalling van vervoermiddelen en huishoudelijke berg- en werkruimte;
k. ter plaatse van de aanduiding ‘recreatiewoning’: een recreatiewoning;
l. bedrijfswoningen, daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten
m. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals parkeervoorzieningen, groen, water, erven, tuinen, sport- en speelvoorzieningen en nutsvoorzieningen.

Daarnaast is er een Voorbereidingsbesluit genomen door de gemeente Veere die het splitsen van woningen in de gemeente beperkt via het Bestemmingsplan. Meer informatie hierover is via ons kantoor op te vragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1956
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Perceelsoppervlakte
  425 m²
 • Inhoud
  780 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Gasboiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Verwaarloosd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.