Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuidkerkestraat 9

KERKWERVE
118 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Zuidkerkestraat in Kerkwerve mogen wij u namens onze opdrachtgever deze twee-onder-één-kapwoning met garage aanbieden. Deze woning heeft een rustige ligging met de achtertuin grenzend aan gemeentelijk groen. Het geheel is gelegen op een perceel van 295 m2 eigen grond en de achtertuin beschikt over een gunstige zonligging op het Zuidoosten. Door de serre welke in 1995 is aangebouwd, geniet u bijna het gehele jaar door van deze tuin.

Een absoluut pluspunt van deze woning is dat deze zeer licht is door de vele raampartijen. Daarnaast zorgt de serre aan de achterzijde ervoor dat u ook in het voor- en najaar kunt genieten van het buitenleven. Verder beschikt deze woning over een garage van circa 7 x 3 meter voorzien van verwarming, elektra en water.

Over het algemeen kunnen we stellen dat de staat in de basis goed is en dat naar wens op enkele punten verder gemoderniseerd kan worden. De woning beschikt in totaal over vier slaapkamers en een woonoppervlak van maar liefst circa 118 m2. Kortom, de ideale eengezinswoning op een rustige woonlocatie.

Als u op zoek bent naar een ruime woning met garage en een riant perceel op een rustige woonlocatie op korte afstand van voorzieningenstad Zierikzee, zoek dan niet verder! Neem contact met ons op en één van onze makelaars laat u graag alle details zien.

De bezichtigingsdagen vinden plaat op dinsdag 2 en woensdag 3 november.

Algemeen:
– Hoge mate van rust en privacy door uitstekende ligging
– Garage van 7 x 3 meter voorzien van verwarming, elektra en water
– Woonoppervlakte circa 118 m2, inhoud circa 420 m3
– Serre 3 x 3 meter uit 1995
– Parkeren op eigen terrein
– Perceel maar liefst 295 m2 eigen grond
– Vier slaapkamers
– 6 zonnepanelen
– Nette keuken v.v. inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast
– Oplevering in onderling overleg, bij voorkeur per 1 maart 2022

Indeling begane grond: hal met meterkast, toilet en trapopgang. Voorts de deur naar de zeer lichte woonkamer van 6,9 x 3,9 meter met aangrenzend nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de serre van 3 x 3 meter toegankelijk.

Indeling eerste etage: overloop met toegang tot twee grote slaapkamers van beiden circa 12 m2, een kleinere slaapkamer en de badkamer v.v. van een douche en een wastafel.

Indeling tweede etage: overloop met de technische installaties; Cv-ketel en zonneboiler. Aangrenzend de vierde slaapkamer welke met circa 11 m2 van een mooi formaat is.

Kerkwerve
Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland, op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met de kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en heeft een goede basisschool, garage en een dorpscafé aan de Ring. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (circa 4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1979
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceelsoppervlakte
  295 m²
 • Inhoud
  420 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.