Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuiderzeestraat 44

OOST-SOUBURG
116 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zoekt u een ruime tussenwoning in Oost-Souburg? Dan is dit uw kans! De woning biedt ruimte aan vier slaapkamers, licht doorzon woonkamer, dichte keuken en een groen aangelegde achtertuin met vrije achterom.

WONEN/ SLAPEN
De doorzon woonkamer meet circa 28m² en is aan de achtertuin zijde voorzien van een deur naar de tuin. Vanuit een lichte woonkamer komt u terecht in de hal waar zich de toegang bevindt naar de keuken, toilet, entree en de trapopgang. De keukenruimte is praktisch ingedeeld en voorzien van een speelse keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Tevens heeft u via deze achterdeur toegang tot de achtertuin. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser en koeler. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers welke ruim zijn te noemen en voldoende daglichttoetreding hebben vanwege de grote raampartijen. De badkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning en is eenvoudig maar doeltreffend. Via een vaste trap komt u terecht op de tweede verdieping waar zich een ruime overloop en de vierde slaapkamer bevind. De overloop biedt ruimte aan de CV opstelling een Bosch VRE29 uit 2015 welke de woning voorzien van verwarming en warm water. Aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich nog de nodige bergruimtes. Tevens is hier een mogelijk gecreëerd voor de witgoed opstelling. De ruime vierde slaapkamer is voorzien van een kantel dakraam, wastafel en aan beide zijden bergruimte.

TUIN
De achtertuin is gericht op het noorden en praktisch aangelegd met bestrating en enkele groene borders tevens staat achter in de tuin een stenen berging. De voortuin is eveneens groen aangelegd en is dicht gelegen aan een parkeerpleintje met ruimte voor meerdere auto’s.

Oplevering in onderling overleg maar kan spoedig

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  262 m²
 • Inhoud
  389 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.