Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuiderzeestraat 14

OOST-SOUBURG
129 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Uitgebouwde gezinswoning met veel woonruimte en diverse extra’s. Gelegen op een rustige woonlocatie in een kindvriendelijk woonomgeving. De woning is onder andere voorzien van vier slaapkamers, een woonkeuken, werkkamer op de begane grond en een fijne woonkamer. Tevens is er een diepe achtertuin met een stenen berging. In onze ogen een ideale (gezins)woning.

De woonkamer meet zo een 27m² en staat in verbinding met de woonkeuken. De ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde in de uitbouw en is voorzien van een lekkere leefruimte. De keuken beschikt over onder andere een vijf pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken is via een dubbele tuindeur de achtertuin te bereiken. Vanuit de hal is er toegang tot een extra kamer die prima dienst kan doen als hobby- of werkruimte.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig. Deze zijn ruim van opzet. Eén van de kamers is voorzien van een wastafel en tevens zijn twee kamers voorzien van inbouwkasten. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een overloop met cv-opstelling en een vierde (slaap)kamer. De zolderkamer is verrassend ruim en voorzien van een dakraam.

De achtertuin is gericht op het noordwesten maar voldoende diep om in de zon te zitten. Achterin de tuin staat een stenen berging die voorzien is van elektra. Via een vrije achterom is de tuin ontsloten. Parkeren kan aan de straat.

ALGEMEEN
-Voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.
-De ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken.
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  129 m²
 • Perceelsoppervlakte
  204 m²
 • Inhoud
  430 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.