Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuiddijkstraat 7

BROUWERSHAVEN
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze volledig gerenoveerde woning aan de Zuiddijkstraat aanbieden!

Brouwershaven is een gezellig stadje aan het Grevelingenmeer met een eigen jachthaven. Door de uitstekende ligging is het een gemoedelijk plekje (zeker ’s zomers) en erg geliefd bij watersporters en toeristen. De woning is gelegen op een perceel van ca. 260 m2 eigen grond met een riante garage / schuur met plek voor twee auto’s. De achtertuin is zowel te bereiken via de straat aan de voorzijde (Zuiddijkstraat) als via de vrije achterom aan de Sleepstraat.

De woning dateert oorspronkelijk uit 1850 en is in 2021 volledig aangepakt en opgeknapt naar de huidige, moderne, tijdseisen. Met de badkamer op de begane grond en de optie om een van de overige kamers in gebruik te nemen als slaapkamer is gelijkvloers wonen zeker een mogelijkheid. De keuken c.q. eetkamer aan de tuinkant biedt uitzicht over de groene achtertuin. Op de verdieping zijn drie slaapkamers te vinden waarvan twee erg ruim te noemen zijn. Uiteraard kan hier ook een kantoor-, berg-, of studiekamer gerealiseerd worden.

De woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 108 m2 en een inhoud van ca. 530 m3. Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
– Gelegen in het centrum van Brouwershaven nabij de jachthaven
– Drie slaapkamers op de verdieping
– Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen
– Perceel van 305 m2 eigen grond
– Ruime garage / schuur met plek voor twee auto’s (5.86 m x 5.58 m)
– Volledig gerenoveerd in 2021
– Oorspronkelijk bouwjaar 1850
– Woonoppervlakte ca. 108 m2, inhoud ca. 530 m3
– Tuin van 15 x 11 meter op het oosten voorzien van (dubbele) achterom
– Oplevering kan op zeer korte termijn

Indeling begane grond: Binnenkomst in de zeer ruime hal met zowel links als rechts een royale kamer. Aan het eind van de gang met een afstapje met aan de rechterzijde de keuken met vijfpits gaskookplaat, koelkast, spoelbak en koelkast. Aan de linkerzijde de toilet met vervolgens de badkamer. Deze bestaat uit een ligbad, aparte douche, wastafel en biedt ruimte en aansluiting voor het witgoedapparatuur.

Indeling etage: Op de etage zijn vanaf de overloop drie ruime slaapkamers toegankelijk.

Brouwershaven: direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  305 m²
 • Inhoud
  380 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.