Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuiddijkstraat 16

BROUWERSHAVEN
170 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In het centrum van Brouwershaven mogen wij u namens onze opdrachtgever deze splitlevelwoning uit ca. 1850 met garage aanbieden. Brouwershaven is volgens ons een ondergewaardeerde kern met een gezellig centrum, veel voorzieningen en een uitstekende ligging direct gelegen aan het Grevelingenmeer. Dit object betreft een dubbel pand met een schat van ruimte; zo bedraagt de totale woonoppervlakte maar liefst circa 170 m2. Daarnaast is er een garage van ca. 7 x 3,5 meter met achterliggende bergruimte.

Dit dubbele pand meet een totale breedte van ca. 7,5 meter en gezien de bestemming ‘detailhandel’ zijn er talloze mogelijkheden. Zo is het mogelijk om er één grote woning van te maken, maar is ook een klein winkeltje of kantoor aan huis goed mogelijk. Ook behoort het creëren van een Bed & Breakfast tot de mogelijkheden. Het geheel beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een aanbouw aan de achterzijde en is gelegen op een perceel van 210 m2 eigen grond.

De woning is goed onderhouden en gedeeltelijk gerenoveerd; zo is de badkamer op de etage recentelijk vernieuwd en voorzien van twee wastafels, een riante douche, een toilet en een groot vrijstaand bad. Ook is de gehele elektrische installatie vernieuwd en is de dakbedekking van de garage vervangen. Het geheel verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud en kan naar smaak op sommige punten verder gemoderniseerd worden.

Indeling begane grond: kantoorruimte met rechts de meterkast en links de deur naar de iets lager gelegen woonkamer, rechtdoor de deur naar de hoger gelegen keuken. De woonkamer met houtkachel is met ca. 32 m2 riant te noemen en achterin bevindt zich de trapopgang naar de etage. Vanuit de woonkamer is verder nog toegang tot de hoger gelegen keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en oven. Achterin de woonkamer kunt u via de trap naar een lager gelegen niveau met een halletje waar de garderobe zich bevindt met een deur naar de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel, toilet en vloerverwarming. In het halletje is nog een trap naar beneden waarmee u in de aanbouw (2005) komt. Van hieruit zijn de achtertuin middels een schuifpui en de garage middels een loopdeur toegankelijk.

Indeling etages: Op de etage boven de woonkamer komt u via de ruime overloop in de vernieuwde badkamer en de eerste slaapkamer. Boven de keuken zijn via de trapopgang nog twee slaapkamers toegankelijk. U kunt overwegen bij aankoop van de woning om een corridor te maken tussen de gevels zodat er één grote bovenetage ontstaat met drie slaapkamers en een badkamer.

Algemeen;
– Gelegen in het centrum van Brouwershaven
– Dubbel pand met ‘detailhandel’ bestemming
– Speelse indeling door split-leveletages
– Talloze mogelijkheden gezien de bestemming en de ruimte
– Woonoppervlakte ca 170 m2, inhoud ca 680 m3
– Drie slaapkamers en twee badkamers
– Kantoorruimte/thuiswerkplek
– Garage ca. 7 x 3,5 meter voorzien van water, elektra, vliering en elektrische deur
– Achtertuin op het zuidwesten ca. 8,5 x 7 meter
– Oplevering in onderling overleg

Brouwershaven: is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  170 m²
 • Perceelsoppervlakte
  210 m²
 • Inhoud
  680 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.