Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zuiddijk 79

NOORDGOUWE
85 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vanwege de vele vragen mbt aanvulende informatie over de mogelijkheden van gebruik. Let op! Het geheel heeft twee huisnummers. Het witte huis aan de weg is het woonhuis en dient bewoond te worden. De schuur is enkel te gebruiken als schuur of gastenverblijf eigen gebruik. Commerciële verhuur is dus niet toegestaan. Twee gezinnen op een locatie met aparte huizen is dus ook niet toegestaan.

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze woonboerderij aan de rand van Schuddebeurs aanbieden. Het object is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van maar liefst 3205(!) m2. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over de aangrenzende landerijen. De tuin is vanaf de achtergevel gemeten ca. 58 meter diep en ca. 51 meter breed en gelegen op het zuiden. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken met deze zee van ruimte.

Woonhuis:
Het woonhuis dateert uit omstreeks 1910 en is in aanbouw. Het verbouwen is in 2016 gestart en sindsdien is de woning voorzien van dubbelglas, een nieuwe Cv-ketel, geheel vernieuwde elektra en muurisolatie in de woonkamer. Wel dienen o.a. de keuken, badkamer en slaapkamers nog naar smaak afgebouwd/afgewerkt te worden. In totaal zijn er drie slaapkamers waarvan één op de begane grond welke momenteel in gebruik is als kantoorruimte. Indien gewenst kan hier dus relatief eenvoudig een gelijkvloers woonprogramma gecreëerd worden. De woonoppervlakte bedraagt ca. 85 m2 en de inhoud ca. 295 m2.

Zwarte schuur:
De grote zwarte schuur met aanbouw meet een totale inhoud van ca. 800 m3 en mag gebruikt worden als schuur of gastenverblijf eigen gebruik. Het is niet toegestaan deze ruimte vanuit commercieel oogpunt te verhuren. Eventueel zou deze ruimte kunnen dienen als mantelzorgwoning of B&B verblijf na goedkeuring van de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze schuur is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie. Van 2000-2003 is in deze schuur een complete wooneenheid gecreëerd op de begane grond. Deze bestaat globaal uit de hal, woonkamer met open keuken, bijkeuken, badkamer en twee slaapkamers. Eventueel is er in de kastenruimte aan de achterzijde een derde slaapkamer te creëren. Naast het woongedeelte is er nog een zee van ruimte wat betreft schuur-/bergruimte; op de begane grond, maar met name op de verdieping zult u versteld staan van de ruimte.

Als ruimte, locatie en landelijk wonen belangrijke zoekcriteria zijn voor u dan is dit object zeker een bezichtiging waard! Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Algemeen;
– Grote schuur enkel te gebruiken als schuur of gastenverblijf eigen gebruik (commerciële verhuur niet toegestaan)
– Perceel maar liefst 3205 m2 eigen grond
– Woonhuis deels gerenoveerd vanaf 2016
– Dubbele garage ca. 7,5 x 5 meter
– Groot kippenhok en kippenren aanwezig
– Achtergelegen paardenweide maar liefst 1285 m2
– Landelijk wonen met vrij uitzicht aan de achterzijde
– Schuur/gastenverblijf voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie
– Oplevering in onderling overleg

Globale indeling woonhuis: hal met meterkast, toilet en aparte douche, rechtdoor in de aanbouw bevindt zich de keuken met openslaande deuren. Vanuit de hal rechts de ruime woonkamer met trapopgang naar de etage en een deur naar het achtergelegen kantoor. De woonkamer is voorzien van een fraai balkenplafond. Op de etage zijn nog twee slaapkamers bereikbaar welke nog afwerking behoeven.

Noordgouwe:
Noordgouwe ligt op enkele minuten afstand van Zierikzee en centraal t.o.v. steden als Rotterdam (45 autominuten), Breda, Antwerpen en Gent. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen in de directe omgeving zoals restaurants, tennisbaan, golfbaan e.d. Wie landelijk wil wonen, moet zeker deze plek in Noordgouwe overwegen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceelsoppervlakte
  3205 m²
 • Inhoud
  295 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.