Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zorge'sweg 5

DREISCHOR
157 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zeer korte afstand van het Grevelingenmeer, midden in de Schouwse polders mogen wij u deze jonge woning aanbieden. Deze woning van het bouwjaar 2011 is gelegen op een ruim bemeten perceel van 650 m2 eigen grond. Als rust, natuur en polderlandschap u aanspreken dan kan dit zeker een woning zijn voor u!

Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 157 m2 en een inhoud van circa 620 m3. Aan de voorzijde is een ruime woonkeuken gesitueerd met aansluitend een praktische woonkeuken met opslag en de witgoedaansluitingen. Via de hal is een kantoorkamer toegankelijk en de woonkamer aan de achterzijde. De woonkamer is een fraaie ruimte met zicht op de tuin en voorzien van een haard.

Op de verdieping bevinden zich een riante badkamer welke is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, ligbad en een brede wastafelmeubel. Aan de overzijde van de badkamer is een apart toilet toegankelijk. In totaal bevinden zich vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De zolderruimte is toegankelijk vanaf de overloop.

Zoals reeds gemeld is het geheel gelegen op een perceel van 650 m2 eigen grond en is de achtertuin gesitueerd op het zuiden. Een fraai onderdeel is het zicht vanuit de tuin op de contouren van het karakteristieke dorp Dreischor. Aan de oostzijde van het perceel is een schuur geplaatst met een afmeting van 5 x 8 meter welke is voorzien van elektra en water. Daarnaast is er een gasafsluiting voorbereid in deze ruimte.

In het kort:
– Toplocatie;
– Zelf zicht vanuit de woonkeuken op de masten van de zeilboten!
– Prima zonligging met tuin op het zuiden;
– Perceel 650 m2 eigen grond;
– Vloerwarming; gehele begane grond en badkamer;
– Aantal slaapkamers; 4, kantoorkamer 1;
– Woning is voorzien van kunststofkozijnen;
– Bouwjaar 2011;
– Energielabel A;
– Vier ramen voorzien van zonnescreens;
– Perceel is toegankelijk via een solide elektrisch hekwerk;
– Door de ligging in het buitengebied is de woning niet aangesloten op het openbare riool, maar voorzien van een nieuwe IBA (waterzuiveringsinstallatie), geheel volgens de laatste regelgeving.

Als locatie een belangrijk wooncriterium is dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Dreischor
Dreischor is één van de mooiste dorpen op het eiland. Niet voor niets, een schitterende authentieke ring met een goede sfeer op het dorp. Ook nog eens op relatief korte afstand van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt dus ook een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Naar huis rijden langs het natuurgebied Dijkwater en het mooie polderlandschap…
Zierikzee is op circa 5 minuten autorijden gelegen en heeft vele voorzieningen. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes en een zwemsteiger is zelfs aan te lopen en biedt naast een heerlijke duik, vele mogelijkheden van watersport.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2011
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  157 m²
 • Perceelsoppervlakte
  650 m²
 • Inhoud
  620 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.