Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zeesterpad 25

ZIERIKZEE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze nette eindwoning aan het Zeesterpad in Zierikzee aanbieden. Het Zeesterpad is een autovrij hofje gelegen aan een brede gemeentelijke groenstrook in de woonwijk Poortambacht. De woning ligt op loopafstand van diverse school- en winkelvoorzieningen. Ook de binnenstad is met de fiets in nog geen tien minuten te bereiken. Kortom, de ideale woonlocatie voor u en uw gezin in Zierikzee!

Het absolute pluspunt van deze woning ten opzichte van andere woningen in deze wijk is de ligging. Niet alleen door het feit dat u maar aan één zijde buren heeft, maar ook doordat er zowel aan de voor- als achterzijde geen directe bebouwing van woonhuizen is. Hierdoor ervaart u een hoge mate van privacy.

De achtertuin ligt op het gunstige westen en het perceel is 129 m2 (eigen grond) groot. Aan de achterzijde is in 2016 een elektrisch Luxaflex zonnescherm bevestigd. Indien gewenst is er in overleg met de Gemeente mogelijk een extra strook grond aan de zijkant aan te kopen. In onze ogen zeker het overwegen waard.

Het algemene onderhoud van deze woning is goed te noemen; zo zijn bijvoorbeeld alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++glas in 2008, is de Velux op zolder in 2017 vernieuwd en dateert de Cv-ketel uit 2019. De badkamer en keuken zijn respectievelijk in 2010 en 2013 vernieuwd.

Deze woning is verrassend ruim en meet een totale woonoppervlakte van circa 115 m2 en een inhoud van circa 385 m3. Als u op zoek bent naar een ruime eengezinswoning op een goede locatie, zoek dan niet verder.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars op 24 of 25 februari a.s. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Rustige ligging op de hoek van een autovrij hofje;
– Woonoppervlakte circa 115 m2, inhoud circa 385 m3;
– Vier slaapkamers aanwezig;
– Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
– Nefit HR combi Cv-ketel uit 2019;
– Optioneel: stuk grond aan de zijkant in overleg met gemeente aan te kopen;
– Algehele onderhoudsstaat is goed;
– Zeer geliefde woonwijk in Zierikzee met een goed voorzieningsniveau;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk.

Indeling begane grond: Aan de voorzijde links bevindt zich eerst een berging van circa 2,3 x 2,3 meter. Vervolgens de hal met meterkast, toilet en ingebouwde voorraadkast. Voorts de deur naar de woonkamer met een mooi zit-/eetgedeelte van ruim 28 m2. Als u vanuit de hal de woonkamer binnenkomt bevindt zich direct rechts de keuken (2013) met natuurstenen aanrechtblad welke verder is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap.

Indeling eerste etage: Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de nette badkamer (2010). Vooral de slaapkamer aan de voorzijde is met 14 m2 ruim te noemen en voorzien van handige inbouwkasten. De badkamer beschikt over een douche, wastafel, toilet, mechanische ventilatie en een wasmachineaansluiting.

Indeling tweede etage: Ruime zolder met de vierde slaapkamer v.v. een mooie hoogte en een Velux dakraam. Achter de slaapkamer is tot slot nog een bergruimte met de Cv-opstelling te vinden.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1977
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  129 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.