Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zandweg 18

BURGH-HAAMSTEDE
216 m²
kamers
€ 969.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wat een enorm complete én mooie woning! Wij mogen u deze instapklare woning aanbieden welke gelegen is op een ruim bemeten perceel van 1.818 m2 eigen grond. Deze woning van het bouwjaar 2000 kan met recht betiteld worden als een kwaliteitswoning welke ook nog eens is gelegen op een interessante locatie. In de directe nabijheid van de vele voorzieningen die Burgh-Haamstede rijk is en de uitgestrekte natuurgebieden. Zo is het uitgestrekte natuurgebied het Zeepeduinen eenvoudig en snel te voet te bereiken. Even verderop zijn het Gradabos en het grootste bos van Zeeland De Domeinen ook eenvoudig te bereiken.

Deze woning heeft een zeer fraaie tuin en is aan de achterzijde breed uitlopend. Dit geeft met name vanuit de woonkamer en de veranda een extra fraai zicht op de brede groenwal aan de achterzijde. De onder architectuur aangelegde tuin is werkelijk een plaatje met een doordacht tuinplan met een grote verscheidenheid aan planten, struiken en (fruit)bomen. Doordat de tuin dusdanig groot is, zijn er diverse terrassen aangelegd en is er altijd wel een plaatsje in de schaduw of de zon te vinden. Mede door het oppervlak van de tuin en de brede groenranden is er veel privacy. De zonligging van de tuin is voornamelijk georiënteerd op het westen.
Achterin de tuin bevindt zich een dubbele garage met een afmeting van 6 x 9 meter en is voorzien van een zolder, water en uiteraard elektra.

Deze woning beschikt over een bijzonder compleet en praktisch woonprogramma. Een opvallend element zijn de riante vertrekken waar met name de tuingerichte woonkamer een zeer prettige ruimte is. De keuken en aansluitend de bijkeuken zijn aan de voorzijde gesitueerd. Voor de thuiswerkers is via de hal de ruime werkkamer toegankelijk en eveneens tuingericht.

De gehele begane grond beschikt over een mooie natuurstenenvloer met vloerverwarming.
Op de verdieping bevinden zich drie zeer riante slaapkamers. Indien gewenst zijn er meerdere kamers te creëren. De masterbedroom is zeer riant met een aansluitende kleedkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche met twee douches, een ligbad en vloerverwarming. Via de overloop is door middel van een vlizotrap de bergzolder toegankelijk. Heeft u veel kerstspullen te bergen, deze zolder krijgt u niet vol. Wat een heerlijke ruimte.
Met een ingreep is het zelf mogelijk om hier meerdere slaapkamers te creëren.

Wanneer u op zoek bent naar een woning met natuur en alle voorzieningen in de directe nabijheid en wenst u ruimte in en om de woning dan is dit zeker een interessante woning. U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen:
– Woning voor permanente bewoning;
– Nabij de voorzieningen en meerdere natuurgebieden en strand;
– Zeer goed onderhouden woning;
– Vele luxe; zoals een luxe keuken en een luxe badkamer;
– Dubbele garage; 54 m2;
– Woonoppervlakte; ca. 229 m2 en overige inpandige ruimte ca. 36 m2;
– Mooie en ruime tuingerichte living met erker en een open gashaard;
– Gehele begane grond voorzien van Italiaans marmer met vloerverwarming;
– Aantal slaapkamers; 3 en een kantoorkamer. Eenvoudig meerdere slaapkamers te creëren;
– Perceel oppervlakte 1.818 m2 eigen grond.

Indeling:
Begane grond; Entree met meterkast, toilet, garderoberuimte en trapopgang. Zowel de hoofdingang als de zij-ingang komen uit in de entreehal. Via de hal is rechtdoor de kantoorkamer toegankelijk. Deze kamer is voorzien van openslaande deuren. Via de hal zijn ook de bijkeuken en de woonkamer toegankelijk. De woonkamer is tuingericht en heeft aan de zuidzijde een erker met een apart zitje. Tevens is de woonkamer voorzien van een gashaard. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd waar aangrenzend de bijkeuken toegankelijk is. In de bijkeuken is de CV-opstelling, een extra keukenblokje en een vaste voorraadkast met schuifdeuren.

Eerste verdieping; Overloop, drie zeer ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom is voorzien van een aangrenzende kleedkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, dubbele douche, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Tweede verdieping; te bereiken door middel van een vlizotrap. Een enorme bergzolder waar na het plaatsen van een vaste trap desgewenst meerdere slaapkamers te creëren zijn.

Burgh-Haamstede
Eén van de mooiste kernen op het eiland. Een uitgestrekt dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen aan de westzijde van Schouwen-Duiveland nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig met horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo is er een basisschool, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. Naast de aanwezige natuur vindt u op korte afstand van de woning diverse voorzieningen waaronder de supermarkt en de tennisbanen. Zierikzee is in een kwartier te bereiken en heeft een belangrijke regiofunctie met uitgebreide voorzieningen.

Zeepeduinen en De Domeinen
Het Zeepeduinen is een uitgestrekt en afwisselend duingebied, grenzend aan het grootste bos van Zeeland “De Domeinen” op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het grootste bos van Zeeland waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. In het natuurgebied “Zeepeduinen” zijn vele bunkers uit de WOII gelegen, indrukwekkend in combinatie met de vele historische feiten en het uitgestrekte duinlandschap. Het open en glooiend duingebied kent een rijke flora en fauna en waar u zeer regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het Zeepeduinen is niet voor niets aangemerkt als Natura 2000 gebied.

‘De Domeinen/De Boswachterij’ is verderop gelegen en is het grootste bos van Zeeland direct grenzend aan de Noordzee. Een prachtig duinlandschap met bos en kilometers lange wandelpaden en een uitdagend MBT-parcours. Het hele jaar door een mooi gebied. Wilt u in een mooie omgeving wonen, dan is Burgh-Haamstede zeker een interessante woonlocatie. Niet voor niets wordt het de Kroon van Zeeland genoemd.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 969.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2000
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  216 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1818 m²
 • Inhoud
  815 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Roggebos 3
BURGH-HAAMSTEDE
€ 599.000,- k.k.
142 m²
5 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Steenweg 10
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
145 m²
8 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.