Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zaagmolen 13

ZIERIKZEE
53 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Zaagmolen in Zierikzee mogen wij u namens onze opdrachtgever dit knusse huis met verrassend diepe tuin aanbieden. Deze woning heeft een mooie ligging met aan de voorzijde vrij uitzicht over gemeentelijk groen en aan de achterzijde een tuin van maar liefst 38 meter diep. De tuin grenst aan de achterzijde aan de Schouwse Vaart waardoor u hier zomers heerlijk kunt toeven langs de waterkant.

Doordat deze woning bij Zierikzee Sas ligt, is naast Goes (reistijd 23 minuten) bijvoorbeeld ook Rotterdam Zuidplein met een rechtstreekse verbinding uitstekend te bereiken (reistijd 61 minuten). Daarom is werken in de Randstad en wonen in het rustigere Zeeland ook een formule die vaak toegepast wordt.

De tuin is circa 38 meter diep en 4,5 meter breed en kan grofweg in twee stukken opgedeeld worden: het gedeelte terras direct achter de woning met achterin een berging én het gedeelte achter het brandpad tot aan de achtergelegen vaart. Hier kunt u een mooi terras aan het water realiseren.

Het huidige woonoppervlak is circa 53 m2. Gezien de diepte van de achtertuin is het goed mogelijk om hier (vergunningsvrij) uit te bouwen met bijvoorbeeld een glazen serre of stenen uitbouw. Indien gewenst kan er tevens een dakkapel op de achterzijde geplaatst worden waardoor er genoeg ruimte op de etage ontstaat voor twee slaapkamers.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Mooie ligging met zowel aan de voor- als achterzijde geen directe bebouwing.
– Achtertuin 38(!) x 4,5 meter grenzend aan het water v.v. berging en achterom
– Uitstekende busverbinding voor de deur naar bijvoorbeeld Goes en Rotterdam
– Remeha Cv-ketel uit 2019
– Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas
– Uitbouwmogelijkheden
– Woonoppervlakte circa 53 m2, inhoud circa 160 m3
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk

Indeling begane grond:
Hal met meterkast en links de deur naar de woonkamer. De woonkamer is met 20 m2 ruim te noemen en deze is voorzien van een kunststof kozijn aan de voorzijde en een open haard. Aangrenzend vindt u de eenvoudige keuken waar tevens de Cv-opstelling (Remeha uit 2019) is gevestigd. Voorts de deur aan de linkerzijde naar de badkamer v.v. douche en toilet.

Indeling etage:
De etage is momenteel een open ruimte met wastafel. Indien gewenst is hier met een dakkapel op de achterzijde (vergunningsvrij) meer woonoppervlak te creëren.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1902
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  53 m²
 • Perceelsoppervlakte
  205 m²
 • Inhoud
  160 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.