Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 8

OUDELANDE
132 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een van de beste combinaties, die van sfeer en ruimte. Dit is samen terug te vinden aan de Wilhelminastraat 8 te Oudelande. De sfeer van de woning uit 1904 begint met een prachtige karakteristieke voorgevel met onder andere de glas-in-loodramen en het kenmerkende metselwerk. De ruimte is onder andere terug te vinden in het perceel van 1.007 m2 eigen grond en daarmee de diepe achtertuin achter de woning.

Het royale oppervlak van de woning biedt veel mogelijkheden om hiermee een sfeervol geheel volledig naar eigen smaak te maken. De details in zowel de binnen- als buitenzijde lenen zich hier eenvoudig voor.

De begane grond bestaat uit een lange gang tot aan de bijkeuken, een kamer en suite aan de rechterzijde en een kantoor en keuken aan de linkerzijde. De eerste verdieping heeft een drietal slaapkamers en de badkamer.

De entree is in het midden van de woning terug te vinden. De voordeur komt uit in de lange gang, die tot de achterkant van de oorspronkelijke woning loopt. Aan het einde van de gang ligt de bijkeuken.

Aan de linkerzijde is als eerste de extra ruimte terug te vinden, die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals een kantoor of extra slaapkamer. Hierna volgt de trapopgang, toegang tot de kelder en het toilet. Hierachter ligt vervolgens de keuken, met zicht op de achtertuin.

Aan de rechterzijde ligt de woonkamer en suite, over de gehele diepte van de woning. Voorin in de voorkamer is momenteel de zithoek gerealiseerd, met achter in het eetgedeelte. Dit zijn twee sfeervolle ruimtes, omringd door glas-in-loodramen.

Op de eerste verdieping volgt een ruime overloop, met toegang tot alle ruimtes. Op de overloop hangt de Cv-installatie. Er zijn in totaal een drietal slaapkamers, met de ouderslaapkamer aan de rechterzijde.

Hiervoor ligt de badkamer. De nette badkamer is een heerlijke ruimte, die eigenlijk alleen op locatie tot het volle ervaren kan worden. Dit omdat de ruimte door het plaatsen van de dakkapel een prachtig zicht heeft over het groen van de achtertuin.

De tuin is een van de prachtige aspecten van de woning. Met 1007 m2 grond ligt er achter de woning een diepe achtertuin, waar volop van het groen en de zon genoten kan worden. Naast de woning zijn aan beide kanten een achterom terug te vinden. Aan de linkerzijde is vervolgens een stenen schuur gelegen. Verderop in de tuin staat het tuinhuis met veranda. Dit is een heerlijke plek om al vroeg in het jaar van de zon te genieten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1904
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  132 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1007 m²
 • Inhoud
  482 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.