Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 64

KRABBENDIJKE
90 m²
kamers
€ 189.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Betaalbare 2^1 kapwoning met grote tuin en garage!

U vindt deze beslist aantrekkelijke woning in een nette woonstraat in de kern van het dorp Krabbendijke. Krabbendijke kent een uitstekend voorzieningenniveau en is dan ook een prettige plaats om te wonen. Vanuit dit dorp heeft u een snelle verbinding richting Vlissingen en Bergen op Zoom. Aan de rand van het dorp is een NS station.

De woning is ingedeeld als volgt:

Via het pad door de voortuin bereikt u de entree. Volgens goed Zeeuws gebruik wordt de voordeur echter alleen gebruikt voor de dokter en de dominee. Bij de bezichtiging van de woning maken we daarom gebruik van de achterdeur.

Zou u door de voordeur binnenkomen dan komt u in een lange karakteristieke gang. Hier bevindt zich de meterkast en de trapopgang.

Links van de gang is de woonkamer. Was het in vroeger tijden een voor-en achterkamer, thans is het één fijne, grote woonkamer met een heerlijke lichtinval, betonvloer en provisiekast. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk uitzicht op de straat.

Er is een dichte keuken. Nog niet zo heel lang geleden is deze enigermate verbouwd en op speelse wijze voorzien van een nette inbouwkeuken met keramische kookplaat en een oven. In de keuken is verder de c.v. opstelling en een toiletruimte.

Grenzend aan de keuken is een praktische, keurig verzorgde bijkeuken met geïsoleerd dak, wasmachineaansluiting en badkamer, bestaande uit een douche en wastafel.

Een even steil als nostalgisch trapje brengt u vanuit de gang op de verdieping. De verdieping telt een tweetal slaapkamers aan de voorzijde en een ruime overloop of open zolder aan de achterzijde. Deze leent zich prima voor het plaatsen van een mooie dakkapel waardoor er ruimte ontstaat voor een derde slaapkamer en/of een badkamer.

Naast het huis is indertijd samen met de buren een 2^1 kap-garage gebouwd. Deze bestaat uit betonelementen wanden, een betonnen vloer en een asbest houdend golfplaten dak. Aan de voorzijde is een kanteldeur en aan de zijkant een extra loopdeur.

Doordat de garage iets naar achteren is gebouwd heeft u nog meer dan voldoende ruimte om de grote tuin te bereiken. Deze tuin ligt achter het huis en meet vanaf de achtergevel tot aan het eind maar liefst circa 38 meter! Voor liefhebbers is dit natuurlijk een eldorado!

Algemeen: grotendeels dubbel glas. Central Verwarming d.m.v. radiatoren en Remeha combi-ketel. In de basis keurig bewoond geweest en altijd netjes onderhouden. Voor de thans over het algemeen gestelde eisen aan isolatie, luxe en comfort is er uiteraard het nodige te doen.

Kortom: een bijzonder leuk huis (2^1 kapper!) in zijn prijsklasse, met grote tuin en garage!

Uw interesse is gewekt? neem dan contact op met de makelaars van BOOT voor een enthousiaste rondleiding.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 189.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1912
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  384 m²
 • Inhoud
  344 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.