Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 111

KORTGENE
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ontdek het perfecte huis voor comfortabel wonen in Kortgene! Ook mogelijkheid van slaap- en badkamer begane grond!

Deze prachtige geschakelde 2/1-kapwoning, strategisch gelegen in het hart van Kortgene, biedt een ideale mix van moderne gemakken en een charmante omgeving. Met alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief het betoverende Veerse Meer, is dit een unieke kans die je niet wilt missen.

De begane grond van deze woning is slim ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.
De ruime hal verwelkomt je en biedt toegang tot een veelzijdige slaap- of werkkamer, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de woning levensloopbestendig te maken.
Via de hal bereik je ook de lange garage, perfect voor het stallen van je voertuig of het creëren van extra opbergruimte.

De woonkamer is slim verdeeld in een gezellig woondeel aan de voorzijde en een uitgestrekte woonkeuken aan de achterkant. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle openhaard. Geniet van het fraaie uitzicht op de prachtige achtertuin, die op het westen is gelegen en daardoor de hele dag door geniet van zonlicht. De woonkeuken is een plek van inspiratie, uitgerust met moderne inbouwapparatuur die het koken tot een genot maken.

De bovenverdieping herbergt twee ruime slaapkamers met ertussenin een goed uitgeruste badkamer. De overvloed aan ruimte in de woning is opmerkelijk – met in totaal 3 slaapkamers – en de begane grond biedt een comfortabele leefruimte die badend is in natuurlijk licht.

Zowel de begane grond als verdieping is voorzien van airco (2022).

Naast de woning is de al eerder genoemde garage gelegen, deze is voorzien van aansluitpunten voor witgoed, verwarmd en een geïsoleerde sectionaaldeur.

De achtertuin is gelegen op het westen en biedt heel veel privacy.
De pas nieuwe veranda met bar is een eyecatcher. Hier ga je waarschijnlijk heel veel mooie momenten tegemoet.
Slim detail: het dak van de veranda is voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen (2023).

Buiten het huis onthult Kortgene zich als een bruisend dorp met diverse voorzieningen binnen handbereik. Of je nu naar de plaatselijke basisschool gaat, geniet van een ontspannen dag bij de jachthaven, of je dagelijkse boodschappen doet bij de bakkerij, slagerij en supermarkt – alles is binnen handbereik. Bovendien brengen korte ritten naar charmante steden zoals Goes en Zierikzee stedelijke gemakken binnen handbereik.

Omgeven door ongerepte natuur, waaronder het prachtige Nationaal Park Oosterschelde en het betoverende Veerse Meer, biedt deze woning de perfecte balans tussen rustig wonen en bereikbaarheid.
Ervaar het zelf – plan een bezichtiging en ontdek jouw toekomstige thuis in Kortgene!

De verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging, bieding of onderhandeling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie over de woning.
Om de verkoper te beschermen wordt in de koopovereenkomst een clausule opgenomen waarin de koper zich verplicht binnen een vastgestelde termijn een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom is 10% van de koopsom en wordt verrekend bij de eigendomsoverdracht. Bij BOOT Makelaars wordt altijd een bankgarantie of waarborgsom ingesteld.

In de op te maken koopakte zal zowel een asbest- als ouderdomsclausule worden opgenomen.
Indien gewenst kunnen wij deze vooraf met u delen.

De verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging, bieding of onderhandeling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie over de woning.
Om de verkoper te beschermen wordt in de koopovereenkomst een clausule opgenomen waarin de koper zich verplicht binnen een vastgestelde termijn een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom is 10% van de koopsom en wordt verrekend bij de eigendomsoverdracht. Bij BOOT Makelaars wordt altijd een bankgarantie of waarborgsom ingesteld.
Tevens worden clausules toegevoegd betreffende asbest (algemeen) en ouderdom.
Indien gewenst kunnen wij deze vooraf met u delen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  299 m²
 • Inhoud
  420 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.