Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilgenstraat 116

OOST-SOUBURG
83 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Verzorgd drie kamer appartement op een fijne en groene woonlocatie in Residentie Wilgenhof te Oost-Souburg. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft een balkon op het zuidoosten. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
Via de centrale entree is het appartement zowel via de lift als via de trap te bereiken. Vanuit de centrale hal achter de voordeur zijn alle ruimtes bereikbaar.

De woonkamer kent een hoge mate van daglichttoetreding. In zijn totaliteit is de woonkamer zo een 29m² groot. De woonkamer is momenteel opgedeeld in een zithoek en een gedeelte waarin de eettafel staat opgesteld. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Dit balkon geeft een leuk zicht op de omgeving en het is voorzien kunstgras.

De keuken is modern en voorzien van een koelkast, magnetron, vaatwasser, oven en inductie kookplaat. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken met een handige, vanuit de keuken te openen, apothekerskast. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine aansluiting en tevens is dit een ideale bergruimte.

SLAPEN
De twee slaapkamers zijn ruim van opzet. Met name de hoofdslaapkamer van zo een 13m² is ruim bemeten. In de riante badkamer is momenteel ruimte voor een ligbad, douche en ruime wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte tegenover de badkamer. De tweede slaapkamer kan prima dienst doen als werkruimte of logeerkamer.

Op de begane grond is er een ruime berging aanwezig. Parkeren kan op het terrein rondom het complex. Het geheel is strak afgewerkt en op een nette wijze bewoond.

ALGEMEEN
-In de VvE bijdrage is een voorschot opgenomen voor het gasverbruik inzake de blokverwarming en warm water.
-Voorzien van kunststof kozijnen.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Inhoud
  265 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.