Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilgenhoekweg 33

SEROOSKERKE
400 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Unieke kans, zelden komen er dergelijke objecten beschikbaar. Modern, onder architectuur gebouwd landhuis op een zeer centrale plek. Binnen een straal van 6 kilometer zijn plaatsen die Walcheren bijzonder maken te bereiken. Denk hierbij aan het (Noordzee) strand, de diverse natuurgebieden en het Veerse Meer maar ook de historische monumentensteden Middelburg en Veere. Landgoed 33 is een modern, duurzaam en riant opgezet landhuis, gebouwd in 2008 en is extra opvallend vanwege de bouwaard. De bouwopdrachtgever heeft zijn voorliefde voor staal niet onder stoelen of banken gestoken, het geheel betreft dan ook een stalen woning. Een groot voordeel hiervan zijn de ruime overspanningsmogelijkheden. Dit is duidelijk terug te zien in de ruim opgezette ruimtes. Kortom kom kijken en laat uzelf verrassen door dit bijzondere landhuis.

PERCEEL
Het landhuis is door een groen windsingel goed onttrokken aan de omgeving. Het geheel is gebouwd op een zogenaamd twee hectare plan middenin de polder. Een mooi overblijfsel van planologische beslissingen in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Voorheen heeft hier een andere woning gestaan waardoor er sprake is van een volwassen perceel. Het terrein wisselt bomen, struiken en gras af met een riante waterpartij. In onze ogen zou een mooie beeldentuin op deze locatie zeer goed passen.

WONEN
Het geheel is verdeeld in een hoofdhuis met drie slaapkamers, ruime woonkamer met keuken en een werkkamer. Het tweede deel bestaat uit een gastenverblijf met garage. Tussen deze twee delen zit een hoogteverschil wat zorg voor een speels karakter. De woonkamer is zeer ruim bemeten maar wel goed onderverdeeld in een living, keuken, eetkamer en een zithoek rondom de fraaie open haard. Diverse schuifpuien zorgen voor toegang tot het terras en tuin. De keuken is voorzien van onder ander een vaatwasser, koelkast, combi magnetron en keramische kookplaat.

Diverse binnenmuren zijn tot circa 60cm onder het plafond opgetrokken in schoonmetselwerk. Achter één van deze muren bevindt zich een riante werkkamer. Achterin het geheel bevinden zich drie slaapkamers. De grootste is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Deze slaapkamer heeft eveneens toegang tot het terras en tuin. De andere badkamer scheidt slaapkamer twee en drie van elkaar.

In de andere vleugel is er een ruimte die prima dienst kan doen als gastenverblijf. Een eigen badkamer en terras geven hiervoor de nodige privacy. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze ruimte voor andere doeleinden te gebruik. Aan de voorzijde is er een ruime garage met plaats voor twee auto’s en dan is er nog voldoende ruimte voor opslag of als werkruimte. Een praktische bijkeuken en toilet maken het geheel compleet.

BERGING & PARKEREN
Aan de achterzijde van de woning staat een ruime bergruimte en een overkapping. Ideaal voor de opslag van de tuinspullen of als hobbyruimte. Een deel van de bergruimte is in gebruik als technische ruimte. Een oprijlaan met toegangshek ontsluiten het perceel. Naast parkeren in de garage kan er ook geparkeerd worden op het eigen terrein.

ALGEMEEN
– Verwarming door middel van een warmtepomp.
– Het geheel is compleet voorzien van vloerverwarming.
– Volledige isolatie.
– Zonneboiler + cv ketel voor warm water.
– Voorzien van zonnepanelen.
– Oplevering in onderling overleg.
– Dit landhuis mag zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden.

OMGEVING
Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt, een basisschool, fitnesscentrum en twee kerken. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  400 m²
 • Perceelsoppervlakte
  20900 m²
 • Inhoud
  1580 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Landelijk gelegen
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.