Achter deze indrukwekkende en stijlvolle voorgevel schuilt een prachtig vernieuwde woonruimte met maar liefst zes luxe appartementen. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met behoud authentieke details.
De Wijngaardstraat is een straat gelegen in de binnenstad van Goes. Goes is een stad met een rijke geschiedenis en een charmante binnenstad die bekend staat om zijn historische gebouwen, smalle straatjes, en gezellige sfeer.
De Wijngaardstraat is een van de vele karakteristieke straatjes in het centrum van Goes. Het is een smalle, geplaveide straat met typische Nederlandse huizen, vaak met trapgevels en mooie gevelstenen.
In de loop der jaren heeft de straat verschillende functies gehad, variërend van woonruimte tot kleine ambachtelijke bedrijven. Zoals veel straten in oude binnensteden heeft de Wijngaardstraat een intieme sfeer, waar men een mix van oud en nieuw kan vinden.
Door de centrale ligging is de Wijngaardstraat gemakkelijk bereikbaar en dicht alle voorzieningen, de Grote Markt en het NS-station.
Indeling
Algemene entree:
Achter de voordeur is een gang met de meterkasten, toegang tot de appartementen op de begane grond en een fraaie trap die toegang geeft tot de etages.
Appartement 51E
Dit appartement is gelegen op de tweede etage. U komt binnen in de hal met een cv-kast en een apart toilet.
De lichte woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde, wordt prachtig verlicht door een dakkapel en een lichtkoepel, en is afgewerkt met een strakke pvc-vloer en moderne wanden en plafonds. De keuken sluit perfect aan op de woonkamer en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een afzuigkap, oven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast.
Aan de voorkant van het appartement bevindt zich de gezellige slaapkamer, met lichtkoepel. Deze kamer biedt directe toegang tot de en-suite badkamer, die stijlvol is afgewerkt met eigentijds tegelwerk. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche.
Op het achtergelegen terrein staat een gezamenlijke overdekte fietsenstalling.
Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.