Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wijngaardstraat 1304

GOES
106 m²
kamers
€ 289.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen in het hart van Goes, met een geweldig uitzicht en een super ligging op de zon? Dit ruime appartement aan de Wijngaardstraat 13-04 is nu te koop! Aan de achterkant ligt het aan het Bleekveldplein, mede daardoor heeft het een heerlijk uitzicht op het groen van het plein. Daarnaast ligt de woonkamer en het balkon aan deze westkant, waardoor er tot laat valt te genieten van de zon. Kortom midden in het centrum, met een heerlijke ligging en een gaaf uitzicht!

De toegang tot het complex “Ganzestaete” is er via de Wijngaardstraat. Het open trappenhuis brengt u op de tweede woonverdieping, welke eventueel ook via de lift is te bereiken.

Vanaf de tweede verdieping is de woning te betreden, met de toegang uitkomend in de hal. De hal geeft toegang tot alle ruimtes. Aan de rechterkant ligt de geweldig ruime woonkamer. Met alle ramen op het westen gericht en in de hoek het balkon, is dit een heerlijk lichte ruimte.

Voorin de woonkamer ligt de zithoek, met toegang tot het balkon. Hierachter volgt het eetgedeelte, grenzend aan de open keuken. Ondanks dat deze achterin ligt is het ook een lichte ruimte door de openheid en de lichtinval vanuit de woonkamer.

De keuken is voorzien van een roestvrijstalen gasfornuis, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is de inpandige berging te bereiken. Hier is voldoende ruimte voor de witgoedapparatuur, de cv-ketel en extra bergruimte.

Helemaal links ligt de ouderslaapkamer. Deze voornamelijk zeer lange kamer heeft ook direct ruimte voor een twee grote kastenwanden. Vanuit de hal is ook het toilet te bereiken.

Tussen de woonkamer en deze eerste slaapkamer liggen de badkamer en de tweede slaapkamer. De badkamer bestaat uit een douche, bad en wastafel.

Op de begane grond is er een aparte berging terug te vinden, die extra ruimte biedt voor de fietsen. Deze is zowel van binnenuit als apart vanaf de straatzijde te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 289.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  106 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.