Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weverijstraat 6

DOMBURG
127 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Hartje Domburg! Op loopafstand van de duinovergang, restaurants, winkels en meer. Kom zeker binnen kijken want deze woning zal u wat ruimte betreft verrassen. Achter de sprekende voorgevel gaat maar liefst circa 127m² woonoppervlakte schuil. Met name de woonkamer is ruim bemeten. Een gezellig achtertuin maakt het geheel compleet.

WONEN
De woonkamer is totaal zo een 38m² groot en voorzien van diverse raampartijen. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de achtergelegen tuin. Een imposante houtkachel zorgt voor de juiste sfeer. Ook de plavuizen vloer geeft een bijzonder effect. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte. Deze is doeltreffend maar eenvoudig. Aan de achterzijde is er nog een vergelijkbare ruimte die dienst doet als bijkeuken. Vanuit beide ruimtes is de riante trapkast bereikbaar. Verder is er op de begane grond nog een toilet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie goed bruikbare slaapkamers van ca. 20, 17 en 10m² groot. Aan de voorzijde is de gevel hoog opgetrokken waardoor er veel bruikbare ruimte is. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tevens bevindt zich in deze ruimte ook de cv-opstelling. Via een vlizo trap is de bergzolder te bereiken.

TUIN
Aan de achterzijde is er een ruime tuin die voorzien is van bestrating en groen. Via de zijkant is er een ontsluiting richting de Weverijstraat aan de voorzijde. Verder heeft de woning leuke stijlelementen zoals de ruitramen en een regenwaterput.

DEZE WONING HEEFT EEN PERMANENTE WOONBESTEMMING.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-Oplevering in onderling overleg.

Domburg is een geliefde badplaats. Er is een hoog voorzieningenniveau en tevens heef t Domburg een rijke historie. Het strand, de duinen en overige natuur zijn prima geschikt om te onthaasten. Vanuit deze woning staat u hier binnen enkele minuten lopen. Domburg heeft diverse restaurants, winkels, horeca, een supermarkt, zwembad, golfbaan en nog veel meer voorzieningen. Wilt u wonen op steenworp afstand van de prachtige kust dan zien wij u graag.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  127 m²
 • Perceelsoppervlakte
  161 m²
 • Inhoud
  460 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.