Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 7

KOUDEKERKE
102 m²
kamers
€ 229.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Hoekwoning op een rustige woonlocatie in hartje Koudekerke. Zonnige tuin op het zuiden en meer ruimte dan je in eerste instantie verwacht. Mede door een forse aanbouw aan de achterzijde is er een behoorlijk aantal vierkante meters aan woonoppervlakte aanwezig. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een andere, ruime en groene tuin waardoor er een hoge mate van privacy aanwezig is.

WONEN
De woonkamer is ruim bemeten en voorzien van grote ramen voor voldoende lichtinval. Een grote open haard met schouw maakt het geheel compleet. Vanuit de woonkamer is er ook een leuk uitzicht op de tuin. De keukenruimte is ruim van opzet en bevindt zich deels in de aanbouw. Aangrenzend is er een praktische bijkeuken met toegang tot de achtertuin en ook naar het toilet, een kleine badkamer met douche en wastafel, een separate toiletruimte en een ruimte met cv-opstelling en witgoedaansluiting. In de hal is er nog een verdiepte provisieruimte.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er momenteel twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is één grote slaapkamer geworden, dit waren er voorheen twee. Dit is relatief eenvoudig weer te herstellen. Aan de voorzijde is er een tweede slaapkamer. Beide slaapkamers kenmerken zich door de aanwezigheid van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Vanwege de wat beperkte hoogte mag de tweede verdieping niet bij het officiële woonoppervlakte gerekend worden. De ruimte met dakkapel heeft kan echter prima dienst doen als (kinder)slaapkamer en daarnaast. De zolder geeft echt een meerwaarde aan het geheel.

TUIN
De tuin is goed gesitueerd op de zon en voorzien van een terras, gras en groen. Ook is er een houten berging aanwezig. Een regenwaterpomp zorgt voor het juiste karakter. De tuin is via een pad aan de zijkant van de woning ontsloten richting de Weststraat.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbele beglazing.
-Een dakopbouw op de tweede verdieping zorgt voor extra ruimte.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op relatief korte termijn.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 229.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1957
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  102 m²
 • Perceelsoppervlakte
  129 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.