Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 6

KORTGENE
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Unieke garage en berging, voorheen koetshuis en schilderswerkplaats; bouwjaar 1870 (sommige bronnen spreken zelfs van 1817), jong monument, eclectische bouwstijl.

Voor kenners een object om te koesteren, te benutten en lief te hebben.

U ontdekt het op de hoek van een doorgaande woonstraat, goed bereikbaar, in het dorp Kortgene op loopafstand van het Veerse Meer en de jachthaven.

Uitgestrekte natuur, watersport, maar ook gezellige drukte in het dorp ’s zomers en de jachthaven kenmerken het dorp. Kortgene kent verder een uitstekend voorzieningen niveau. Stedelijke voorzieningen zijn er binnen een straal van 12 kilometer in gezellige stadjes als Goes en Zierikzee.

Dit bouwwerk bestaat uit een open ruimte (6,80m x 5,25m) en een zolderberging te bereiken met een schildersladder. Aan de voorzijde is een dubbele toegangsdeur. (deurmaat totaal 2,00m x 2,72m / doorrijhoogte 2,62m).

De bouwwijze bestaat uit een stenen borstwering, begane grondvloer van authentieke klinker, houten spanten, Grenenhouten wanden en een zadeldak gedekt met pannen.

De voorzieningen bestaan uit: meterkast met elektriciteitsaansluiting (krachtstroom).

Bestemming: centrum, volgens vastgesteld en geheel onherroepelijk in werking getreden bestemmingsplan Bebouwde kom Kortgene 2014.

Kortom: de authenticiteit van het object, de mogelijkheden die dit bouwwerk biedt en de locatie waar het zich bevindt maken dat het uw aandacht en investering dubbel en dwars waard zijn.

Interesse? contact de makelaars van BOOT en ontdek de mogelijkheden.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie. Indien afmetingen voor u van groot belang zijn dient u deze zelf in het werk na te meten. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
Oppervlakten en inhoud
 • Perceelsoppervlakte
  39 m²
Indeling
Energie
Buitenruimte
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.