Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 21

ZIERIKZEE
125 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

**Bezichtigingen in te plannen op maandag 15 mei & woensdag 17 mei a.s.**

Soms komen er van die panden in de verkoop dat je denkt wat is dit toch ongelooflijk interessant!

Wij mogen u aanbieden deze zeer sfeervolle woning met twee garages. Eén inpandige garage met een diepte van ca. 6,8 meter en een tweede garage met een diepte van maar liefst 11,3 meter. Daarnaast beschikt deze woning ook nog eens over een riante tuin met een diepte van ca. 27 meter en gelegen op het zonnige zuiden. Kortom absoluut één van de meest interessante woningen in de binnenstad van Zierikzee.

Deze woning is op bepaalde punten gedateerd te noemen, maar zeker in een goede bouwkundige staat. Zo is er eind jaren zeventig een zeer forse verbouwing gerealiseerd. Waarbij er onder andere nieuwe kozijnen zijn geplaatst en er deels nieuwe muren zijn gemetseld. Ook qua isolatie heeft het pand meer te bieden dan menig pand in de binnenstad. Zoals de foto’s ook al weergeven is er wel een stevige modernisatie noodzakelijk.

Deze woning beschikt over een woonoppervlak van ca. 125 m2 en de inpandige garage heeft een oppervlakte van 20 m2. Indien gewenst, en na goedkeuring van de gemeente is deze ruimte eventueel bij de woning te trekken. De woonkamer, met een diepte van bijna 10 meter, is een mooie ruimte met haard en zicht op de diepe achtertuin. De keuken is tussen de woonkamer en de inpandige garage gesitueerd en geeft ook toegang tot de praktische bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Met zeer creatieve inspanning zijn er maximaal drie slaapkamers te creëren. De badkamer is eenvoudig en gedateerd te noemen, maar functioneel.

De tweede garage is buitenom toegankelijk en heeft een interne afmeting van 11,3 x 3,3 meter. Tevens is er via een vaste trap toegang tot een bergzolder. De garage kan eventueel gebruikt worden als ’achterom”. Dit doordat er geen sprake is van een vrije achterom aan de achterzijde. Het totale perceel meet een oppervlakte van 482 m2 eigen grond.

Graag nodigen we serieuze kandidaat-kopers uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Het totale perceel is 482 m2 eigen grond;
– Woonoppervlakte: ca. 125 m2, overige inpandige ruimte circa 20 m2, externe bergruimte ca. 42 m2;
– Tuin op het zuiden met een diepte van ca. 27 meter en een breedte van ca. 12 meter;
– Notariskeuze is voorbehouden aan de verkoper;
– Oplevering: in onderling overleg. Wenselijk is op redelijk korte termijn;
– Vanwege ‘derden verkoop” wordt aansprakelijkheid van verkoper uitgesloten in de koopovereenkomst;
– De woning is eventueel ook aan te kopen zonder losse garage. De vraagprijs bedraagt dan € 425.000,- k.k.

Kandidaat-kopers die enkel de garage wensen aan te kopen kunnen zich melden. De garage wordt PAS los verkocht als deze ‘overblijft’.
 
Indeling:
Begane grond: entree met toilet en trapopgang. Rechts van de hal de woonkamer met haard en extra zithoek met zicht op de tuin. Achter de hal is de keuken toegankelijk. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken die tevens toegang tot de tuin geeft. De inpandige garage is te bereiken via de bijkeuken. Hier zijn geen foto’s van beschikbaar doordat veel zaken van de inboedel daar tijdelijk zijn gestald. In de inpandige garage is ook de meterkast terug te vinden. De grote garage is buitenom toegankelijk en is echt een schitterende ruimte.
 
Eerste verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers met beide bergruimte in het knieschot. Tot slot de eenvoudige badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet.
 
Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.
 

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  482 m²
 • Inhoud
  510 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.