Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westmede 31

MIDDELBURG
116 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starters opgelet! Ruime lichte hoekwoning in de wijk “Dauwendaele” dit met diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen en kinderopvang op loopafstand. Deze hoekwoning is o.a. voorzien van een doorzon woonkamer met zicht op de straat, drie mooie ruime slaapkamers, nette badkamer, ruime zolderkamer en een stenen berging in de op het zuiden gelegen achtertuin.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, toilet, meterkast, woonkamer met zicht op de straat en trapkast. De dichte keukenruimte is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de op het zuiden gelegen achtertuin. De keuken is licht van kleur en voorzien van een oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een RVS afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie mooie slaapkamers met voldoende daglichttoetreding door middel van grote raampartijen, moderne badkamer (2019) met toilet, inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel en een sierradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel, wasmachine aansluiting, voldoende bergruimte en tenslotte een ruime 4e slaap-/ werkkamer met dakraam.

Tuin:
De praktisch aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zuiden en heeft een vrije achterom, stenen berging en een solide overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. De tuin heeft een goed afgestemde indeling voorzien van groene borders met wisselende beplating en bestrating. De tuin aan de zijkant van de woning heeft een handige berging waar u nog de nodige spullen kunt bergen. Ook aan de voorzijde van de woning bevindt zich een mooi aangelegde tuin met een juiste afwisseling van bestrating en groene borders met beplanting.

Algemeen:
– Warm water en verwarming via een Intergas HRE combiketel uit 2015,
– De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
– Vrij zicht vanuit de woonkamer,
– Op het zuiden gelegen achtertuin met stenen berging en achterom,
– Acht zonnepanelen met garantie tot 2031,
– Voldoende parkeermogelijkheden rond de woning.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris, dit zal worden opgenomen in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest-artikel en een ouderdoms-clausule worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  199 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.