Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westerzicht 501

VLISSINGEN
110 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuk familiehuis aan een rustig hofje! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze riante en zeer nette eindwoning. Met op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers en op de tweede verdieping een ruime overloop en een vierde slaapkamer. Deze perfecte gezinswoning bevat een ruime doorzon woonkamer en is al voorzien van een half open keukenruimte. Verder beschikt het huis over een nette badkamer met inloopdouche, voortuin met stenen berging en voortuin welke nog kan worden ingericht als oprit. De achtertuin is op het oosten gelegen en groen aangelegd dit met een speelse indeling van terras, tegels en groene borders. De woning is gelegen in de populaire Vlissingse wijk Westerzicht. De woning bevindt zich aan een hofje met bestemmingsverkeer nabij ontsluiting naar Middelburg, centrum van Vlissingen en de A58 en nabij scholen en winkelcentrum ‘Papegaaienburg’.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, trapkast, toilet met fontein, lichte doorzon woonkamer en half open keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling en een tuindeur naar de achtertuin

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers, waarvan één met wastafel en vervolgens een nette betegelde badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche met glazen deuren.

2e verdieping:
Overloop met c.v.-ketel opstelling, wasmachineaansluiting en tenslotte een ruime vierde slaapkamer met dakraam.

Overig:
De voortuin is voorzien en halfvrijstaande stenen berging met elektra. Een eigen oprit is eenvoudig aan te leggen maar er is voldoende parkeermogelijkheid in de directe omgeving van de woning. De fijne achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van terras, groene borders en bestrating.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2011). De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 385 m3. Perceeloppervlakte 155 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  155 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.