Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westerenban 18

BURGH-HAAMSTEDE
130 m²
kamers
€ 575.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

** Let op; deze woning is zowel permanent als recreatief voor eigen gebruik te bewonen!

Op één van de rustigere woonlocaties van Burgh-Haamstede mogen wij u deze vrijstaande woning aanbieden op een ruim bemeten perceel van 968 m2 eigen grond. De Westerenban is gelegen in een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer en in de nabijheid van zowel het Gadrabos als het uitgestrekte natuurgebied “de Vroongronden”. Ook het strand is eenvoudig te voet of op de fiets te bereiken.

De ligging ten opzichte van de omliggende woningen is een sterk onderdeel. Een prima zonligging met een achtertuin op het zuiden. Tevens is er in de tuin absolute privacy, mede doordat de achtertuin voorzien is van veel bladhoudende struiken en een zeer mooie oude eik. De tuin meet een diepte van circa 21 meter een breedte van circa 27 meter. Opvallend is de brede zijtuin aan de westzijde.

De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en heeft een praktische indeling met binnendoor toegang naar de garage. De globale afmeting van de garage is ca. 3 x 7 meter. Tevens is er sprake van een gelijkvloerswoonprogramma op de begane grond door de aanwezigheid van een slaapkamer (4 x 2,7 meter) met aansluitend de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer is tuingericht met twee schuifpuien. Tevens is er een gashaard geïnstalleerd. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en enigszins gedateerd te noemen. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en een badkamermeubel.

Interesse? Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom. Kijkdagen zin 16 en 19 september a.s.

Algemeen:
– Woonoppervlak ca. 130 m2 en de garage ca. 20 m2;
– Aantal slaapkamers; 4 stuks, 3 stuks op de verdieping, 1 op de begane grond;
– Badkamers; één op de begane grond, één op de verdieping;
– Perceel oppervlak; 968 m2;
– Zeer mooie en besloten tuin;
– Toplocatie, nabij Gadrabos, natuurgebied de Vroongronden en het Noordzeestrand;
– Algemene staat van onderhoud; goed, enkele zaken zijn echter wel gedateerd te noemen;
– Deels voorzien van dubbelglas;
– De woning is zowel permanent als recreatief eigen gebruik te bewonen;
– Oplevering; in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: entree, de hal met garderobe, meterkast en toilet. Links van de hal toegang tot de kantoorkamer annex slaapkamer met aansluitend de badkamer. Rechtdoor vanuit de hal vindt u de woonkeuken en woonkamer welke is voorzien van een gashaard. De garage is toegankelijk via de kantoorkamer annex slaapkamer op de begane grond. De bijkeuken geeft toegang tot de garage welke is voorzien van en steekzoldertje.
Verdieping; overloop, vaste kast, drie slaapkamers en de badkamer voorzien van vloerverwarming, douche, wastafelmeubel en toilet.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
‘De Vroongronden’ en het Gadrabos zijn schitterende natuurgebieden tussen Burgh-Haamstede en Renesse en liggen op loopafstand van de woning. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland en is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland.

Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Een overgroot deel van omliggende natuurgronden zijn aangemerkt als natura 2000 gebied. Met andere woorden u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de ‘Kroon van Zeeland’ genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 575.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1979
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  968 m²
 • Inhoud
  536 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.