Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

West-Havenstraat 9A

COLIJNSPLAAT
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Liefhebbers van rust, ruimte, vrijheid en een grote tuin let op:

Te koop een vrijstaande schuur (rijp voor de sloop!) op maar liefst 1.095 m² eigen grond.

In het vigerende bestemmingsplan Bebouwde kom Colijnsplaat 2022 dat op 16 mei 2023 in werking is getreden is dit perceel bestemd als wonen. Dat biedt fantastische mogelijkheden voor jong en oud!

Het perceel is bijvoorbeeld ook bereikbaar vanaf de achterzijde. Daardoor bestaat de eventuele mogelijkheid voor de bouw van een (extra) schuur. Splitsing van het perceel en de bouw van een woning aan de achterzijde van het perceel is niet toegestaan.

U vindt dit object min of meer aan de rand van het vissersdorp Colijnsplaat, waarbij alle voorzieningen toch dichtbij zijn. Colijnsplaat is een mooi en vriendelijk dorp, niet al te toeristisch maar het hele jaar door worden er leuke traditionele- culturele- en sport evenementen georganiseerd. Bent u een natuurliefhebber, vogelaar, visser, zeiler, duiker of houdt u gewoon van rust en mooi zicht op de weidse Zeeuwse luchten? Gelegen op 2 minuten loopafstand van de jacht- en vissershaven en Nationaal Park Oosterschelde met enkele rustige, beschutte strandjes is dit het plekje van uw dromen.

Algemeen: het object is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en water. Bij sloop van de schuur dient rekening gehouden te worden met de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Het object wordt verkocht inclusief de zich thans nog aanwezige inventaris wat voornamelijk uit “troep” bestaat. Het object valt onder de gemeente Noord-Beveland (0113-377377 / info@noord-beveland.nl). De kern van Colijnsplaat (waarin dit object valt) is aangewezen als beschermd stad- en dorpsgezicht.

Er bestaat geen mogelijkheid voor bezichtiging van het object i.v.m. instortingsgevaar. Uiteraard kunt u het object wel op eigen gelegenheid van afstand bekijken.

Verder geldt het volgende: een voorbehoud voor financiering is niet mogelijk. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is, zonder ontbindende voorwaarden en met alle mogelijke uitsluitingen t.b.v. aansprakelijkheden van verkoper. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Eventueel genoemde afmetingen, inhoud of oppervlakte zijn circa aanduidingen. Indien deze voor u van wezenlijk belang zijn dient u deze zelf na te meten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan verstrekte informatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waar de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Uw interesse is gewekt? Stuur dan een mail naar info@bootmakelaars.nl. Er wordt dan een Move account voor u geopend waarin u de volgende gegevens kunt raadplegen:

Eigendomsbewijs
Eigendomsinformatie
Kadastrale kaart
Ruimtelijke plannen.nl
Rapport bodemloket
Arnicon Verkennend bodemonderzoek en asbestonderzoek d.d. 21 juli 2020

De procedure is verder als volgt: in het Move account kunt u tot uiterlijk 13 september 2023, 09.00 uur een bod plaatsen. Biedingen worden daarna met opdrachtgever besproken waarbij opdrachtgever beslist aan wie het object wordt gegund.

Notaris is aan verkoper voorbehouden: Sauer en Oonk te Goes

Kortom: een unieke mogelijkheid om wellicht uw droomhuis te realiseren!

Oplevering: per direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
Oppervlakten en inhoud
 • Perceelsoppervlakte
  1095 m²
Indeling
Energie
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.