Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weegbreepad 40

GOES
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zorgeloos en comfortabel wonen in Goes! Met alles gelijkvloers in een fijn appartement met uitzicht over de groene weilanden en een ruime afsluitbare garage. Door de gemakken van dit appartement aan het Weegbreepad 40 te Goes wordt u dit nu te koop aangeboden!

Dicht bij het centrum aan de westzijde van Goes staan 3 opvallende woongebouwen langs de Ringbaan West die overgaat in het winkelgebied en meubelboulevard in de Marconistraat. Op korte (loop)afstand zijn alle voorzieningen in het Goese centrum en ook het station bereikbaar.

Het gebouw draagt de naam Hendrikspark II, hetgeen verwijst naar de groene omgeving aan de rand van de stad. Een riant uitzicht over de velden geeft vanuit het appartement een gevoel van landelijkheid. Het appartement is op de eerste verdieping gelegen. Met een balkon op het zuiden en een fraai uitzicht over het groen achter het appartement is dit een heerlijk rustige locatie om te wonen.

Het appartement heeft een extra ruimte woonkamer, door opoffering van de kleinste slaapkamer. Naast de halfopen keuken heeft het verder een ruime slaapkamer met inloopkast en een recent vernieuwde badkamer. Daarnaast mogen de berging en de inpandige garagebox niet vergeten worden.

Via de loopbrug komt u in een riante entree met belplateau en videofoon, vandaar heeft u toegang tot het gebouw. Tevens is er de mogelijkheid om met de auto direct in de parkeerkelder uw afsluitbare garagebox te bereiken. De aanwezige lift brengt u verder naar de 1e verdieping waar uw voordeur is.

Achter de voordeur komt u in de ruime hal met een toilet, meterkast en de CV-ruimte. Ook bereikt u vanuit de hal de badkamer, de slaapkamers en de woonkamer met een ruime halfopen eetkeuken. Vanuit hier bereikt u ook de royale bijkeuken met ruimte voor de witgoedapparatuur.

De royale woonkamer, die heerlijk licht is door het vele glasoppervlakken, is aan de zuidkant gelegen. Deze heeft een extra ruime zithoek gekregen doordat de kleinste slaapkamer bij de woonkamer is getrokken. Dit in combinatie met de halfopen keuken maakt het tot een prachtige woonkamer. Vanuit deze ruimte kan er genoten worden van het fraaie uitzicht en is er toegang tot het balkon. Alle ramen en ook het balkon is rondom af te schermen met de aanwezige screens.

De keukenopstelling ligt in een L-vorm aan de rechterkant van de woonkamer en is voorzien van koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Voor de keuken is er ruimte voor de eethoek. Achter de keuken, bereikbaar via de woonkamer is de bijkeuken/wasruimte te bereiken. Deze ruimte biedt plaatst voor het witgoedapparatuur en extra bergruimte.

Achter in het appartement zijn vervolgens de ouderslaapkamer en de badkamer gelegen. De slaapkamer heeft achter in een eigen inloopkast, wat voorheen de derde slaapkamer was. Eventueel kan deze met weinig aanpassingen weer als tweede kamer in gebruik worden genomen. De badkamer is recent geheel vernieuwd en beschikt nu over een fijne inloopdouche, tweede toilet en prachtig wasmeubel.

Op de verdieping, maar buiten het appartement, is nog een tweede berging gelegen. Deze biedt fijne extra bergruimte. Onder het complex bevindt zich een ruime parkeerkelder. Bij het appartement is een afgesloten garagebox inbegrepen. Deze biedt meer dan alleen ruimte voor de eigen auto.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Inhoud
  273 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Kreukelmarkt 35
GOES
€ 199.000,- k.k.
65 m²
2 kamers
Beschikbaar
Pauwenhof 39
GOES
€ 525.000,- k.k.
139 m²
6 kamers
Beschikbaar
Marshallstraat 34
GOES
€ 230.000,- k.k.
88 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
0 kamers
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 16
GOES
€ 369.000,- k.k.
114 m²
5 kamers
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 10111
GOES
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.