Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Watergang 15

ZIERIKZEE
130 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze jonge woning uit 2008 aan de Watergang in Zierikzee aanbieden. Deze woning heeft een uitstekende ligging aan de buitenrand van de Watergang en grenst aan de voorzijde aan een grote speeltuin. Deze speeltuin alsmede de bassischool de Brede School is kenmerkend voor deze kindvriendelijke woonwijk. Ook diverse sportvoorzieningen zoals bijvoorbeeld voetbal, hockey, en zwemmen vindt u in de directe omgeving aan de Lange Blokweg. Tot slot is de historische binnenstad van Zierikzee binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Kortom, als locatie een belangrijk criterium is in uw zoektocht, zoek dan niet verder.Moom

Doordat er aan de voorzijde een behoorlijke afstand is tot de huizen aan de overkant ervaart u hier een bepaalde mate van vrijheid. Een ander pluspunt zijn de vele parkeerplekken direct aan de voorzijde van de woning. Verder is deze woning gelegen op een perceel van 154 m2 eigen grond met de achtertuin gericht op het gunstige westen. De volledig omheinde tuin is voorzien van een vrije achterom en berging.

De woning beschikt over een mooi woonoppervlak van circa 130 m2. In totaal zijn er drie slaapkamers en een ruime open zolder van circa 37 m2. Indien gewenst kunnen hier nog maximaal twee extra slaapkamers gecreëerd worden. In de basis is dit een kwalitatief goede woning en is er zowel dak-, muur-, vloer- als glasisolatie aanwezig. De algehele onderhoudsstaat is echter redelijk en behoeft nog aandacht op sommige punten.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Uitstekende ligging aan speeltuin ‘’de Cattemeet’’;
– Kindvriendelijke woonwijk ik nabijheid van alle voorzieningen;
– Bouwjaar 2008;
– Woonoppervlakte circa 130 m2, inhoud 470 m3;
– Perceel van 154 m2 eigen grond met tuin op het westen;
– Volledig omheinde tuin v.v. berging en achterom;
– Drie slaapkamers, indien gewenst uit te breiden naar maximaal vijf;
– Verwarming door middel van een Intergas HR Cv-ketel;
– Woning volledig geïsoleerd (vloer-, muur-, dakisolatie en dubbele beglazing);
– Energielabel A;
– Algehele onderhoudsstaat is redelijk;
– Aanvaarding in onderling overleg.

Indeling:
– Begane grond; entree/hal, toilet, meterkast, trapopgang, ruime doorzonwoonkamer met trapkast en aan de voorzijde de open keuken.
– Eerste verdieping; overloop met drie slaapkamers van respectievelijk circa 8,5 m2, 9,5 m2 en 15,8 m2.
– Tweede verdieping; zeer riante open zolder van circa 37 m2 met ruimte voor nog twee volwaardige slaapkamers.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek.
In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar.
Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Wijk Noorderpolder.
‘’Noorderpolder’’ is een fraaie villa wijk op korte (fiets)afstand van de Zierikzeese binnenstad. De Brede School is, evenals een breed scala aan sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg, op korte afstand (700 meter) gesitueerd. Aan de Lange Blokweg bevinden zich een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten, sporthal en zwembad. Naast een sportcentrum biedt deze locatie eventueel ook nog ruimte voor clustering van diverse buitensportverenigingen. Kortom een bijzonder fijne woonlocatie!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  154 m²
 • Inhoud
  470 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.