Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Warwijcksestraat 1

VEERE
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In de luwte van de historische stadskern van het monumentale stadje Veere, op steenworp afstand van de haven, het gezellige centrum en het Veersemeer ligt de Warwijcksestraat 1. De Warwijcksestraat is een straatje alleen bedoeld voor bestemmingsverkeer en fietsers en hier staan veel karakteristieke woningen….met recht een uniek plekje in Veere waar maar eens in de zoveel tijd iets beschikbaar komt. Zou u graag op deze unieke plek willen wonen dan moet u zeker komen kijken….u bent direct verkocht!

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, trapkast en toilet met fonteintje, nette badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Via de hal komt u in de sfeervolle woonkamer met leuk balkenplafond, een open haard en een fraaie houten vloer. De kamer is lekker licht mede door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer is de gezellige stadstuin te bereiken. De half open keuken heeft ook een leuk balkenplafond en een keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap, vrijstaand fornuis met oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Op de vloer in de keuken liggen fraaie neutrale plavuizen met vloerverwarming. Boven de keuken is nog een kleine bergzolder. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken en hier zijn de witgoedaansluitingen en is er een kleine bergzolder met de opstelling van de cv-ketel.

1e verdieping:
op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan één met een trap naar een slaap/bergzolder. Op de overloop is nog een vaste kast en de gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

De heerlijke achtertuin ligt op het zuiden en heeft een vrije achterom. In de tuin zijn diverse kleine terrassen en achterin de tuin staan een paar fraaie leibomen en een stadsmuur. Het geheel is op loopafstand van het centrum van Veere gelegen. Een sfeervolle woning op een pittoresk plekje. Er is voldoende parkeerruimte in directe omgeving aan zowel de voor- en achterzijde van de woning.

Het betreft hier een heel bijzonder object welke moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Perceelsoppervlakte
  187 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Sandenburghlaan 12a
VEERE
€ 275.000,- k.k.
80 m²
3 kamers
Beschikbaar
Kapellestraat 14
VEERE
€ 499.000,- k.k.
120 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Veere?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.