Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Walplein 2

MIDDELBURG
112 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Midden in het hart van Middelburg! Toegankelijk via het Walplein en aan de voorzijde gelegen aan de Lange Delft ligt deze geweldige maisonnette. Het appartement ligt midden in de gezelligheid van Middelburg met alle voorzieningen voor de deur. Vanaf de woonkamer kan hiervan genoten worden. Daarnaast is er voldoende zon beschikbaar achter op het royale dakterras.

De ruime woonkamer op de eerste verdieping ligt aan de kant van de Lange Delft en geeft daarmee zicht op alle bedrijvigheid voor. Aan de achterkant volgen de keuken en het royale dakterras. Op de tweede verdieping volgen een tweetal slaapkamers en de badkamer.

De entree ligt aan een binnenhof, grenzend aan het Walplein. Aan het Walplein kan er onder vergunning geparkeerd worden. Vanaf dit binnenhof is vervolgens via de trapopgang hierop volgend de voordeur van het appartement te bereiken.

Via de overdekte gang is vervolgens aan de achterkant het dakterras van ongeveer 31 m2 te bereiken en aan de ander kant de keuken. De open keuken geeft toegang tot de prachtige woonkamer. Deze ruimte met houten vloer heeft het gave uitzicht over de Lange Delft. Hier is het genieten van de gezelligheid van de binnenstad.

Vanuit de woonkamer is de hal te bereiken, waarin de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet en een washok zijn terug te vinden.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde, de tweede kamer en de badkamer aan de achterkant. De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en tweede toilet.

Vanaf de overloop is er via de vlizotrap een ruime zolder te bereiken. Naast veel extra bergruimte is hier ook een derde kamer gelegen. De zolder is geheel naar eigen gemak te gebruiken! Kortom is het een ruim appartement van circa 112 m2 woonoppervlakte met een prachtige woonkamer, ruime slaapkamer en een geweldig dakterras. Dat alles op een super locatie midden in het hart van Middelburg.

Verhuur procedure
Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit appartement, dan kunt u een huur-aanvraagformulier downloaden via deze link: https://www.sinke.nl/media/website/Aanvraagformulier.pdf
Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.
Bij sleuteloverdracht betaald u een waarborgsom van 1 maand huur aan verhuurder (te weten € 927,-). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. De woning is per direct beschikbaar, en wordt in beginsel verhuurd voor minimaal een jaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  135 m²
 • Inhoud
  476 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Beneluxlaan 23
MIDDELBURG
€ 325.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zuidmede 13
MIDDELBURG
€ 229.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Meestoof 184
MIDDELBURG
€ 695.000,- k.k.
180 m²
4 kamers
Beschikbaar
Puntpoortstraat 6
MIDDELBURG
€ 279.500,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Zwanenhof 26
MIDDELBURG
€ 349.000,- k.k.
98 m²
3 kamers
Beschikbaar
Touwbaan 86
MIDDELBURG
€ 365.000,- k.k.
117 m²
4 kamers
Beschikbaar
Gravenstraat 84
MIDDELBURG
€ 169.000,- k.k.
36 m²
2 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.