Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vuilstraat 2f

GOES
54 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een multifunctioneel object gelegen aan de Vuilstraat in Goes te koop aanbieden.

Het object doet momenteel de dienst als opslaglocatie voor een lokale ondernemer. Hierdoor beschikt het pand voornamelijk over de gebruikseigenschappen welke behoren tot opslag. Echter kan dit object door haar brede bestemmingsplan ook de dienst doen als o.a. winkel, kantoor, maatschappelijk of wonen. Om het object te laten voldoen aan deze laatst genoemde gebruiksfuncties, zijn wel de nodige aanpassingen vereist.

In de huidige situatie beschikt over een bakstenen gevel met frontbreedte van ca. 4 meter. De voorgevel is voorzien van een houten kozijn met dubbele deur. Daarnaast beschikt het pand over een zadeldak met dakpannen, een zinkgoot, een deuropening alsmede twee raamopeningen ter hoogte van de 1e verdieping.

De straat waar het object is gelegen is te omschrijven als een doodlopende straat welke aansluit op de Sint-Jacobsstraat. Dit is een locatie in het stadscentrum met veel karakteristieke panden in de directe omgeving. De Grote Markt is letterlijk om de hoek en te voet op slechts 1 minuut afstand van het object gelegen.

In het kort:
– Vuilstraat 2F, 4461 AX Goes
– Vraagprijs € 75.000,- k.k.
– Afmeting: ca. 31 m2 VVO begane grond, en 23 m2 VVO op de 1e verdieping.
– Bouwjaar 1920
– Geschikt voor o.a. opslag, dienstverlening, kantoor, maatschappelijk, wonen.
– Gelegen in de stadskern van Goes (beschermd stadsgezicht)

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft Goes ook een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Afmetingen:
Lengte: ca. 8 meter
Breedte: ca. 3,86 meter

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 2985
Grootte : 33 m2
Het perceel is aangewezen als een beschermd stads-dorpsgezicht als bedoeld in de Monumentenwet 1988.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering.
Echter, kan gezien de ligging in het historische centrum, sprake zijn van historische vervuiling. Tevens kan er in het pand sprake zijn van de aanwezigheid van asbesthoudende materialen.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat vastgesteld is op 28-07-2022 en heeft de enkel bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. dienstverlening;
b. kantoren;
c. maatschappelijke activiteiten;
d. de huisvesting van personen,

Voor wonen geldt dat het vloeroppervlak minimaal 40 m2 moet bedragen.

Fiscaal:
Bij aankoop voor privé-woondoeleinden zal de koopsom worden belast met 2% overdrachtsbelasting mits geen gebruik kan worden gemaakt van de startersvrijstelling. Met startersvrijstelling is de overdrachtsbelasting 0%.
Indien het object voor zakelijk doeleinden wordt aangekocht, zal de koopsom v.a. 1 januari 2023 belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
De koop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaar. De koopovereenkomst zal worden opgesteld op basis van het standaard NVM-model.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Dataroom
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  54 m²
 • Perceelsoppervlakte
  33 m²
 • Inhoud
  157 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.