Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vroonweg 4

BURGH-HAAMSTEDE
185 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op slechts 500 meter (!) van het Gadra-bos en het uitgestrekte natuurgebied “De Vroongronden” mogen wij u deze prachtige instapklare bungalow aanbieden. Een fantastische stek tussen Burgh-Haamstede en Nieuw-Haamstede waar de uitgestrekte natuurgebieden grenzen aan de langgerekte Noordzeestranden.

Deze instapklare woning met separate wooneenheid onder het zelfde dak, is gelegen op een zeer ruim bemeten perceel van 3.340 m2 eigen grond. Met zowel direct aangrenzende natuur (weidegrond zonder bebouwing) als de uitgestrekte natuurgronden en Noordzeestranden (Natura 2000 gebieden) in de direct omgeving. Vroonweg 4 mag hierdoor met recht als één van de betere woonlocaties van Schouwen-Duiveland betiteld worden.

De volgroeide tuin met enkele zeer fraaie bomen is geheel omzoomd met brede groenstroken waardoor er sprake is van absolute privacy. De achtertuin heeft een diepte van circa 50 meter en is voorzien van een eigen grondwaterbron met beregeningsinstallatie. Voorts bevinden zich op het perceel twee houten bergingen en twee overige opstallen voor houtopslag. De tuinligging is op het zuiden, aan zon dus geen gebrek.

Zoals reeds benoemd is er een tweede woonunit onder het hoofddak. Deze ruimte heeft een aparte toegang aan de voorzijde en is voorzien van een woonkamer met open keuken, toilet, slaapkamer en badkamer. Deze ruimte is ook van binnenuit toegankelijk. Ideaal als B&B ruimte, praktijk aan huis of een zelfstandige woonunit voor één van uw ouders of kinderen. In het verleden is dit gedeelte van de woning in gebruik geweest als tandartspraktijk. De garage is eveneens aan de voorzijde gesitueerd en heeft een afmeting van circa 5 x 5 meter.

De hoofdwoning is voornamelijk aan de achterzijde gesitueerd, dat is niet zonder reden. Zowel vanuit de woonkamer, de woonkeuken én masterbedroom is er een geweldig zicht op de diepe achtertuin. Dit zicht wordt nog eens extra versterkt doordat de gehele achtergevel voorzien is van glas. Er is overigens veel glas in de woning gebruikt waardoor we over een lichte woning kunnen spreken.

De woonkeuken is een Eggermann keuken met diverse inbouwapperatuur waaronder een Qoocker, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, een standaard oven en een stoomoven. Achter de woonkamer is een leeskamer toegankelijk. Deze ruimte is bouwkundig het centrale punt van de woning. Deze kamer is af te sluiten van de woonkamer middels schuifdeuren. De masterbedroom heeft een afmeting van 6.3 x 5 meter en is voorzien van meerdere vaste kasten. Via een kleine hal is de luxe badkamer toegankelijk. Deze is voorzien van vloerverwarming, een dubbele wastafel, aparte douche en ligbad. Aan de westzijde van de woning is een tweede kleine slaapkamer toegankelijk welke nu dienst doet als kantoorkamer.

In totaal zijn er drie slaapkamers, twee badkamers en een extra leeskamer. Het gehele gebouw heeft een afmeting van 15 x 15 meter. Het woonoppervlak bedraagt 185 m2. De overige inpandige ruimte (garage bedraagt 25 m2).

Interesse? Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! Kijkdagen hiervoor zijn op vrijdag 2 en vrijdag 9 september a.s.

Algemeen:
– Toplocatie bij natuurgebieden en stranden;
– Permanente bewoning. De woning is tot en met 31 december 2022 ook aan te kopen als tweede woning voor recreatief eigen gebruik, commerciële verhuur is niet toegestaan;
– Zeer veel rust en privacy op deze stek;
– Woonkeuken, woonkamer, badkamer, leeskamer, hal en toilet voorzien van vloerverwarming;
– Woonkamer voorzien van houtkachel;
– Geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud;
– Drie slaapkamers;
– Woonoppervlakte ca. 185 m2;
– Bouwjaar ca. 1963;
– Riant perceel van 3.340 m2 eigen grond;
– Robot grasmaaier is bij de koopsom inbegrepen;
– Tuin met eigen waterbron en beregeningsinstallatie;
– Oplevering in onderling overleg, iets langere termijn is wenselijk.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
Het “Gadrabos” en ‘De Vroongronden’ zijn twee schitterende natuurgebieden tussen Burgh-Haamstede en Renesse en ligt op slechts 500 m loopafstand van de woning. Een gebied waar u zeer regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Overigens ook in de eigen tuin als u deze niet afsluit. Om “de Vroongronden’ open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen.

Nieuw-Haamstede is iets verderop gelegen het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw Haamstede is aangemerkt als natura 2000 gebied. Evenals de Vroongronden. Met andere woorden u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de ‘Kroon van Zeeland’ genoemd. Verderop gaan de vele natuurgronden over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1963
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  185 m²
 • Perceelsoppervlakte
  3340 m²
 • Inhoud
  700 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Beschikbaar
Westerenban 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 575.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.