Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vierstraat 8.

YERSEKE
129 m²
kamers
€ 1.450,- per maand
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever dit woon-winkelpand met diverse gebruiksmogelijkheden in het centrum van Yerseke te huur aanbieden. Het gaat om een tijdelijk leegstandscontract van twee jaar. Het pand is beschikbaar vanaf 1 september 2023.

Het betreft een veelzijdig object met mogelijkheden om als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis te gebruiken. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de vergeven vergunning voor het juridisch afsplitsen van de 1e verdieping zodat deze gebruikt kan worden als appartement met separate opgang. Hierdoor is het mogelijk om de begane grond als winkel, kantoor of als appartement te gebruiken. Het geheel als woonhuis gebruiken zonder juridische afsplitsing blijft uiteraard ook tot de mogelijkheden behoren.

Het geheel is gelegen op een perceel van 67 m2 en beschikt in totaal over 129 m2 GBO (woon)oppervlakte. Het pand is de laatste jaren netjes onderhouden en gemoderniseerd. Zo zijn er diverse renovatiewerkzaamheden verricht waaronder een vernieuwde groepenkast, stucwerk, vernieuwde riolering, vlonders, balustrade, cv-ketel (2021) en schilderwerk.

In het kort:
– Vierstraat 8, 4401 EA Yerseke
– Huurprijs € 1.450,- exclusief servicekosten
– Bouwjaar 1930, diverse renovatiewerkzaamheden verricht in 2021
– Beschikbaar per 1 september 2023
– Perceel 67 m2
– Gebruiksoppervlak 129 m2 GBO, inhoud ca. 392 m3.

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vindt er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen-Yerseke rijden.

Bestemming:
Het object is valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ welke sinds 27 januari 2015 geheel onherroepelijk in werking is. De bestemming is centrum en deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
– detailhandel;
– bedrijven uit categorie A en B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
– dienstverlening;
– horecabedrijven behorende tot ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– kantoren;
– maatschappelijke voorzieningen;
– praktijkruimten;
– wonen in een woning, al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Verhuur procedure
Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit object, dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen via goes@sinke.nl of telefonisch via (0113) 25 10 00.

Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Huurprijs
  € 1.450,- per maand
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  129 m²
 • Perceelsoppervlakte
  67 m²
 • Inhoud
  392 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Yerseke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.