Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verwerijstraat 41

MIDDELBURG
104 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit karakteristieke woonhuis genaamd “de Vlasblom” is gelegen op een werkelijk fantastische plek aan de rand van het monumentale centrum van Middelburg met al haar voorzieningen en aan de voet van de Oostkerk. Ook het Bolwerk, het recent vernieuwde Molenwaterpark alsmede de uitvalswegen van de stad zijn op korte afstand. Verder beschikt de woning over een fraaie, onderhoudsvriendelijke en diepe stadstuin met vrije achterom.

Indeling:
Entree, gang met trapkast, meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, ruime doorzonkamer met twee schouwen, balkenplafond, houten vloer en openslaande deuren naar de tuin. De achtergelegen keuken is voorzien van een recht keukenblok met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, koelkast, 4 pits gaskomfoor en een afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich nog een ruimte met de wasmachineaansluiting en een deur naar de tuin, daarachter bevindt zich de badkamer. De badkamer is in lichte kleurstelling en onder meer voorzien van een ligbad, wastafel en douche.

Eerste verdieping:
Overloop met dakraam, grote slaapkamer aan de achterzijde met extra bergruimte achter de knieschotten, tweede slaapkamer met dakraam en een grote slaapkamer aan de voorzijde met wastafel. Via een losse trap is er nog een bergzoldertje te bereiken.

Tuin:
De diepe tuin is twee jaar geleden opgeknapt en is onderhoudsvriendelijk. Verder staat er in de tuin nog een houten berging welke is voorzien van elektra.

Bent u geïnteresseerd in deze karakteristieke tussenwoning? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding door deze leuke woning gelegen op een fantastische plek van de stad. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zullen tevens enkele aanvullende artikelen worden opgenomen die verband houden met de ouderdom en het feit dat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond. Gelet op de leeftijd van de woning zal er ook een algemeen asbest-artikel worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1907
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  120 m²
 • Inhoud
  370 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.