Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verwerijstraat 39

MIDDELBURG
65 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen aan de pittoreske Verwerijstraat, bijna aan de voet van de Oostkerk en op steenworp afstand van het bolwerk en het nieuw aangelegde Molenwaterpark, bevindt zich dit sfeervolle huis met diepe stadstuin met achterom. Het karakteristieke huis, genaamd ‘de Korenbloem’, is onder meer voorzien van een woonprogramma op de begane grond, open keuken en diepe achtertuin met achterom. Op de verdieping is nog een open, ruime slaapzolder met dakkapel en een drietal dakramen. De nutsvoorzieningen zijn geheel vernieuwd en de c.v.-installatie is recent aangelegd (ca. 2020). Kortom, een fijn huis met veel sfeer, gelegen op een superplekje in het historische centrum. Voor de echte muziek- en cultuurliefhebbers zijn het mini-theater, de concertzaal, de Oostkerk en de Stadsschouwburg slechts op 0 tot 2 minuten lopen verwijderd!

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de eerste verdieping, gezellige woonkamer met sfeervolle schouw met Delfts blauwe tegeltjes (open haard mogelijk), fraai balkenplafond, open keuken met lichtkoepel, tochtportaal met tuindeur en c.v.-/wasruimte met opstelling c.v.-ketel en wasmachineaansluiting. Vervolgens een nette, uitgebouwde badkamer voorzien van douchecabine, toilet, wastafel en design-radiator met aansluitend een ruime slaap-/werkkamer met toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Ruime, lichte slaapzolder met dakkapel en drie dakramen.

Overig:
De diepe stadstuin is netjes aangelegd en voorzien van vrije achterom. Een deel van de tuin wordt gehuurd van de buren. De stoep aan de voorzijde hoort bij de woning en biedt een heerlijk zonnig plekje in een historische omgeving.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit). De woning is voorzien van: deels isolerende beglazing en de uitbouw is tevens voorzien van dak- en muurisolatie. Woonoppervlakte ca. 65 m2. Inhoud ca. 245 m3. Perceeloppervlakte 102 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
– Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst;
– In de koopovereenkomst zullen tevens enkele aanvullende artikelen worden opgenomen die verband houden met: de ouderdom en het feit dat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond. Gelet op de leeftijd van de woning zal er ook een algemeen asbest-artikel worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1790
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Perceelsoppervlakte
  102 m²
 • Inhoud
  245 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Paul Butterfieldstraat 1
MIDDELBURG
€ 399.000,- k.k.
112 m²
5 kamers
Beschikbaar
Koudekerkseweg 200b
MIDDELBURG
€ 675.000,- k.k.
175 m²
6 kamers
Beschikbaar
Sint Janstraat 6
MIDDELBURG
€ 349.000,- k.k.
119 m²
6 kamers
Beschikbaar
Meestoof 108
MIDDELBURG
€ 525.000,- k.k.
123 m²
3 kamers
Beschikbaar
Park De Moucheron 35
MIDDELBURG
€ 389.000,- k.k.
98 m²
3 kamers
Beschikbaar
Korte Geere 20a
MIDDELBURG
€ 565.000,- k.k.
204 m²
5 kamers
Beschikbaar
Hof van Sint Pieter 7
MIDDELBURG
€ 499.000,- k.k.
140 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.

Sinke Komejan