Wonen in een stukje Middelburgse historie? Deze charmante studio van maar liefst 72 m² bevindt zich in het karakteristieke voormalige pakhuis ‘De Glazenkast’, gelegen aan de Verwerijstraat 26a. Dit unieke pand ademt sfeer en historie, gecombineerd met het comfort van nu.
De royale woonruimte is perfect ingedeeld en biedt talloze mogelijkheden om het helemaal naar eigen wens in te richten. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval en benadrukken het authentieke karakter van het gebouw. De open ruimte biedt volop flexibiliteit voor een gezellige zithoek, een werkplek en een comfortabele slaapruimte.
Daarnaast beschikt de studio over een nette keuken en een ruime badkamer. Het pakhuis zelf is prachtig gerestaureerd, waarbij de historische details bewaard zijn gebleven.
Gelegen aan de rand van het bruisende stadscentrum van Middelburg, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van een wandeling langs de grachten, ontdek de gezellige terrasjes en winkels, en ervaar het beste dat Middelburg te bieden heeft.
Kortom, een unieke kans om te wonen in een historisch pand op een toplocatie! Interesse? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging.
Algemeen:
– Uniek pand op een fantastische locatie
– Woonoppervlak ca. 72 m²
– Bijdrage VVE is inclusief voorschot gas, water en elektriciteit
– Mogelijkheid tot realiseren van slaapkamer
– Gemeenschappelijke berging in kelder
– Fraaie balkenplafonds en spanten
Heb je interesse in deze leuke en sfeervolle studio dan nodigen wij je graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kun je contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118 689000 of stuur een mail naar info@sinke.nl.
Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.