Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vermetstraat 6

'S-HEER ARENDSKERKE
109 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

’s-Heer Arendskerke is een van die Zeeuwse dorpen waar de sfeer bij binnenkomst al direct voorbijkomt! De Vermetstraat is een verlengde hierop en de prachtige gevel van de Vermetstraat nummer 6 past hier als geen ander tussen! Achter deze gevel schuilt een verrassend ruime woning!

Op de begane grond beschikt de woning over een open indeling, waardoor de ruimte fraai groot aandoet. Boven is het echter ook verrassend groot door de opbouw aan de achterzijde en de dakkapel aan de voorzijde. Een tweetal grote slaapkamers, inloopkast en ruime badkamer zijn hier allemaal terug te vinden.

De woning is na de eeuwwisseling geheel vernieuwd en daarom hoeft er niet veel te gebeuren. Zo goed als instapklaar dus en volledig na geïsoleerd. Naast de uitstraling is het dus ook een comfortabele plek om te wonen!

De entree ligt midden in de gevel van de woning, met aan weerszijden veel glaswerk, waarvan het originele glas-in-lood is behouden. De hal ligt vervolgens aan de rechterkant van de woning. Doordat deze grotendeels in glas is gerealiseerd draagt het fantastisch bij aan de openheid van de begane grond met een optimale lichtinval.

Hierop volgt de woonkamer, die eveneens vanwege de openheid zeer ruim aandoet. Doordat er verschillende hoogtes in de vloeren aanwezig zijn heeft de woonkamer ook een heel speels karakter. Deze verschillen creëren direct een perfecte opdeling in de verschillende zithoek, met voorin de zithoek en hierna de eethoek.

Een van de andere bijzondere aspecten van de indeling van de begane grond is de halfopen keuken! Deze volgt op de eethoek en staat direct achter een losstaande wand. Doordat het aan weerszijden open is doet het niet af aan het karakter van de woonkamer, maar staat het wel in een eigen ruimte. Daarmee blijft het open karakter bewaard! De moderne en nette keuken uit 2016 is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast.

Vanuit de keuken is zowel de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken en de berging achterin de woning. De berging geeft toegang tot het achter portaal en heeft daarnaast plek voor de witgoedapparatuur.

De eerste verdieping is eveneens verrassend ruim! Door de dakkapel aan de voorzijde en de opbouw aan de achterkant heeft het een tweetal ruime slaapkamers en een royale badkamer.

De indeling is zodanig dat vanuit allebei de slaapkamers de badkamer is te bereiken. De nette badkamer is voorzien van een heerlijk bad, douche en dubbele wastafel. Voor de grote ouderslaapkamer aan de voorzijde ligt een ruime inloopkast. De woning is dus praktisch ingedeeld voor alledaags gebruik.

Achter de woning ligt de tuin van circa 18 m2 groot. Deze geeft toegang tot berging, waar middels de vrije achterom de fietsen gestald kunnen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  109 m²
 • Perceelsoppervlakte
  88 m²
 • Inhoud
  325 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Patio atrium Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.